-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam bu belediyeler (İzmir için demiyorum genel itibariyle) seçimlerde belediye başkan adayı mevcut başkansa milyonlar verip reklam tanıtım işi yapıyor. Hepsi de yapıyor. Expo da belediyenin bir gövde gösterisi alanıdır. Yani büyük icraatlarını bu kanalla gösterirler. Bir benzeri de Antalya'da var. 3 yıl boyunca expo alanı expo alanı dedi durdular. Bu açıdan bakınca satılacak domain, alternatifsiz bir domain. Aynı zamanda reklam ve tanıtım faaliyeti adı altında değerlendirmek lazım. Reklam işleri ise hiç ucuz olmuyor biliyorsunuz.
Tavsiyem, işiniz yoksa domaini satmakla beraber onlara bir teklif vermeniz olacaktır. Mesela, bir domaini satarsınız, diğer domainle bağımsız bir site kurararak sattığınız domaine haftada 1 adet düzenli link çıkışı gibi bir hizmet verip link başına veya aylık olarak bir rakam talep edebilirisiniz. Bu link çıkışını sadece link çıkışı derseniz kabul etmezler. Bir sunum dosyası hazırlayın, backlinkin faydalarını ve benzer isimdeki bir siteden gelecek backlinkin nasıl prestij sağlayacağını, ne tip yazılar yazacağınızı ve nasıl link vereceğinizi anlatın. Satılacak domaine nasıl içerikler girileceğini, nasıl kullanılacağını sorup, teklifinizi domainin kullanılmaya başlamasından sonra değerlendirileceğini de söylersiniz.
Bu hesapla, domain için 30,000 artı her bir link çıkışı için 1000 liralık bir teklif götürebilirsiniz. Ne kadar profesyonel görünürseniz teklifiniz o kadar pahalı kabul görülecektir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
işçi
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Teklif gelirse şayet 6.000 ve üzerine verin...
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Ş** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bekleyin derim ihtiyacınız yoksa panikle hareket etmeyin ucuza gider
Tosa
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Kurumsal Yönetim Danışmanlığı
-
-
Ad Soyad
T** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
yıllardır belediyelerle işlerim oldu çalışıyorum öyle hayel ettiğiniz gibi yada arkadaşların yazdığı gibi rakkamları alamazsınız açıkcası çok çok zor eğer sizden bunu alacak kişi bu işleri bilmeyen biri ise o zaman şansınız olur eğer bu işleri bilen birisi ise tek atımlık kurşununuz var bana göre o yüzden mümkün olduğunda makul bir rakkam verin ve satın derim bence
Kanuni
WM Aracı
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Müh
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Sonucu merak ediyorum. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
domain gerçekten güzel hayırlısı olsun bol kazançlar
-
-
Yaş/Cinsiyet
55 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
expoizmir2025 i alın bir de hocam :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
Z** Ö**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
23/01 GÜNCELLEME
Beklediğim mail gelmeyince bugün aradım ve maili ilettiler tekrardan. Detaylı olarak alan adlarının özelliklerini, Türkçe en yüksek rakama satılan 10 alan adını sıraladıktan sonra 1X.XXX - 2X.XXX TL olarak teklifinizi bekliyorum diyerek yazdım :) kısmet bakalım.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
barmen
-
-
Ad Soyad
M** F**
-
-
-
Ticaret
12, (%92)
Bence direk 150 bin tl'den açılışı yap, 100 bin tl ye kadar düş gitsin. expo küçük bir fuar değil, yeri geliyor içinde yüzlerce markayı barındırıyor, yeri geliyor dünya'nın en büyük tek markasını barındırıyor. Ve buda her şehir'de 1 kere olacak anlamına gelmiyor..
Özellikle izmirin o büyük fuar merkezinide düşünürsek, expo önümüzdeki yıllarda oraya kapak atarak fuarlarını orda gerçekleştirebilir.
Bu sebepten'de teklifi yüksek tut, ama çokta satışa meraklı gibi davranma, sen teklifini belirt ve 150 bin tl'den pazarlık yaparlarsa 100 bin tl ye kadar düş, bunlar seni zorlayabilir, o sırada ben teklifi sundum, isterseniz düşünün domain bende zaten diyerek, sohbetini orda bitir.
Onlar seni ararlar zaten..
Bir expo fuar'ı olduğunu düşünürsek eğer, özellikle de izmirde olduğunu var sayarsak, markaların o siteye reklam verdiğinide düşünürsek, belediye zaten domain'in parasının kat ve kat fazlasını kazanırlar.
1 kişi bu mesajı beğendi.