-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
D** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar blogum için bir alan adı almak istiyorum. size soracağım, blogger uyumlu güvenilir önerdiğiniz alan adı tescil siteleri var mı. bu sitelerden hangisi daha iyi ve güvenilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
bu blogger ile domain niye seçiyorsunuz yahu ? Yani ihs'den alınca uyumlu,başka yerden alınca uyumsuz mu oluyor? al herhangi bi yerden domain yönlendir blog adresine ? Ben birşeyleri mi kaçırıyorum ?
Zen
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
yabancı alacaksan godady. Türk firma olarak ihs veya guzel.net.tr kullanabilirsin. Bu 3 firmayıda kullanıyorum blogger yönlendirmeler için daha sorun çıkmadı. Hemen hemen her şirketle çalışabilirsin bir sorun olacağını sanmam.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
D** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
cevaplarınız için teşekkürler. belli ki ihs den alıcam.
bu blogger ile domain niye seçiyorsunuz yahu ? Yani ihs'den alınca uyumlu,başka yerden alınca uyumsuz mu oluyor? al herhangi bi yerden domain yönlendir blog adresine ? Ben birşeyleri mi kaçırıyorum ?
sorun benim yönlendirmeyi bilmemem :) . yani hangisi daha bilindiktir. sorun çıktımı yardım alma ihtimalim hangisini kullanırsan daha yüksektir. ihtimaline göre almayı düşündüğüm için özellikle şirket adları sordum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
--
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Turhost öneririm ben kaç adet domaini blogger'da kullanıyorum hemde 10 dakikida bağlanıyor site