lostyazilim
tr.link

İsim Domainleri Değerli mi?

7 Mesajlar 983 Okunma
acebozum
tr.link

samed18 samed18 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 76
  • Beğeniler 51 / 7
  • Ticaret 2, (%100)
Merhaba arkadaşlar sizlerden başlıkta belirttiğim konu hakkında yorumlarınızı almak istiyorum. İsim Domainleri Değerli mi? Bu domainleri kimler alır ve kullanır? Böyle bir domaine sahip olan var mı?
ahmet.com, ahmet.net vs.

www.elektriklibisiklet.tk
wmaraci
reklam

digidukkan digidukkan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Meslek
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 1194
  • Beğeniler 1 / 269
  • Ticaret 5, (%100)
Herkes kendi isminin olduğu alan adını almak ister ama kimsenin bunun için yüksek ücretler ödeyeceğini zannetmiyorum. Yada en azından ismiyle ün yapan kişiler ücretine bakmaksızın almak ister.

• Üyelik 05.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 76
  • Beğeniler 51 / 7
  • Ticaret 2, (%100)

digi dükkan adlı üyeden alıntı

Herkes kendi isminin olduğu alan adını almak ister ama kimsenin bunun için yüksek ücretler ödeyeceğini zannetmiyorum. Yada en azından ismiyle ün yapan kişiler ücretine bakmaksızın almak ister.

Dün melisa.com düşecekti. Saniyede kaptılar. Bende araştırıyorum bu isim meselesini

MertBalci MertBalci WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek .
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 2345
  • Beğeniler 758 / 757
  • Ticaret 434, (%100)
Hepsi olmasa da çoğunluğu değerlidir. Melisa.com u bende takip ediyordum mesela bu domainin xx.xxx bir değeri var.
samed18

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

digidukkan digidukkan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Meslek
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 1194
  • Beğeniler 1 / 269
  • Ticaret 5, (%100)
20 TL - 50 TL arası bir ücret karşılığında ismimin içerisinde yer aldığı alan adını almak isterim ama 100 TL - 1000 TL arası bir ücreti kesinlikle vermezdim. Belki sadece ben böyle düşünüyorumdur.

Ayrıca melisa jenerik bir isim, melisa isminde firma bile kurabilirsiniz ama tayyar adında bir firma kuramazsınız yada kursanız da ne işi yapar ki. Melisa parfümeri ismi için gayet uygun bence. Bu nedenle değeri var.

• Üyelik 05.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 76
  • Beğeniler 51 / 7
  • Ticaret 2, (%100)

digi dükkan adlı üyeden alıntı

20 TL - 50 TL arası bir ücret karşılığında ismimin içerisinde yer aldığı alan adını almak isterim ama 100 TL - 1000 TL arası bir ücreti kesinlikle vermezdim. Belki sadece ben böyle düşünüyorumdur.

Ayrıca melisa jenerik bir isim, melisa isminde firma bile kurabilirsiniz ama tayyar adında bir firma kuramazsınız yada kursanız da ne işi yapar ki. Melisa parfümeri ismi için gayet uygun bence. Bu nedenle değeri var.

Doğru söylüyorsunuz aslında bende daha fazlasını ver(e)mezdim. Ama verenler elbette çıkacaktır. Biraz araştırdım da çoğu domain kullanımda değil. Furkan.net var kullanımda. Şehidimize ait. .Com'unu düşürüp aileye hediye etmek isterdim.

natuka natuka Domainlere fısıldayanadam Kullanıcı
  • Üyelik 17.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 55 / E
  • Meslek Turizm
  • Konum Muğla
  • Ad Soyad C** Ç**
  • Mesajlar 821
  • Beğeniler 216 / 276
  • Ticaret 54, (%100)

samed18 adlı üyeden alıntı

Dün melisa.com düşecekti. Saniyede kaptılar. Bende araştırıyorum bu isim meselesini

melisa.com acık artırmadaydı en son 300 dolardaydı cekildim sonra kaca bitti bilmiyorum.

Ek Olarak:

MertBalci adlı üyeden alıntı

Hepsi olmasa da çoğunluğu değerlidir. Melisa.com u bende takip ediyordum mesela bu domainin xx.xxx bir değeri var.

melisa.com namejet,te acık artırmadaydı en son 300 dolar oldu ben cekildim sonra kacta bitti bilmiyorum.Bundan öncede tamer.com daha yuksek fiyattan bitti.
Bu tur degerli isimler veya jenerik isimleri bugun dusuyor diye ilan ediyorlar,dogrudur tarih olarak bugun dusuyor diyelim fakat evveliyatınada bakmak gerekiyor backorder yapılmısmı kac kisi backordera girmis veya acık artırmadamı?
Boyle isimleri veya jenerikleri godaddy bile dusmesine yakın acık artırmaya cıkarıyor scili bittiyse godaddy yeniliyor artı reg fiyatınıda satın alandan kesiyor.
samed18

kişi bu mesajı beğendi.

Haberevi.com,net,org
BiletBudur.com
Kipirdak.com
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al