-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhaba arkadaşlar sizlerden başlıkta belirttiğim konu hakkında yorumlarınızı almak istiyorum. İsim Domainleri Değerli mi? Bu domainleri kimler alır ve kullanır? Böyle bir domaine sahip olan var mı?
ahmet.com, ahmet.net vs.
www.elektriklibisiklet.tk
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Meslek
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Herkes kendi isminin olduğu alan adını almak ister ama kimsenin bunun için yüksek ücretler ödeyeceğini zannetmiyorum. Yada en azından ismiyle ün yapan kişiler ücretine bakmaksızın almak ister.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
digi dükkan adlı üyeden alıntı
Herkes kendi isminin olduğu alan adını almak ister ama kimsenin bunun için yüksek ücretler ödeyeceğini zannetmiyorum. Yada en azından ismiyle ün yapan kişiler ücretine bakmaksızın almak ister.
Dün melisa.com düşecekti. Saniyede kaptılar. Bende araştırıyorum bu isim meselesini
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
434, (%100)
Hepsi olmasa da çoğunluğu değerlidir. Melisa.com u bende takip ediyordum mesela bu domainin xx.xxx bir değeri var.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Meslek
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
20 TL - 50 TL arası bir ücret karşılığında ismimin içerisinde yer aldığı alan adını almak isterim ama 100 TL - 1000 TL arası bir ücreti kesinlikle vermezdim. Belki sadece ben böyle düşünüyorumdur.
Ayrıca melisa jenerik bir isim, melisa isminde firma bile kurabilirsiniz ama tayyar adında bir firma kuramazsınız yada kursanız da ne işi yapar ki. Melisa parfümeri ismi için gayet uygun bence. Bu nedenle değeri var.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
digi dükkan adlı üyeden alıntı
20 TL - 50 TL arası bir ücret karşılığında ismimin içerisinde yer aldığı alan adını almak isterim ama 100 TL - 1000 TL arası bir ücreti kesinlikle vermezdim. Belki sadece ben böyle düşünüyorumdur.
Ayrıca melisa jenerik bir isim, melisa isminde firma bile kurabilirsiniz ama tayyar adında bir firma kuramazsınız yada kursanız da ne işi yapar ki. Melisa parfümeri ismi için gayet uygun bence. Bu nedenle değeri var.
Doğru söylüyorsunuz aslında bende daha fazlasını ver(e)mezdim. Ama verenler elbette çıkacaktır. Biraz araştırdım da çoğu domain kullanımda değil. Furkan.net var kullanımda. Şehidimize ait. .Com'unu düşürüp aileye hediye etmek isterdim.
natuka
Domainlere fısıldayanadam
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
55 / E
-
Meslek
Turizm
-
-
Ad Soyad
C** Ç**
-
-
-
Ticaret
54, (%100)
melisa.com acık artırmadaydı en son 300 dolardaydı cekildim sonra kaca bitti bilmiyorum.
Ek Olarak:
MertBalci adlı üyeden alıntı
Hepsi olmasa da çoğunluğu değerlidir. Melisa.com u bende takip ediyordum mesela bu domainin xx.xxx bir değeri var.
melisa.com namejet,te acık artırmadaydı en son 300 dolar oldu ben cekildim sonra kacta bitti bilmiyorum.Bundan öncede tamer.com daha yuksek fiyattan bitti.
Bu tur degerli isimler veya jenerik isimleri bugun dusuyor diye ilan ediyorlar,dogrudur tarih olarak bugun dusuyor diyelim fakat evveliyatınada bakmak gerekiyor backorder yapılmısmı kac kisi backordera girmis veya acık artırmadamı?
Boyle isimleri veya jenerikleri godaddy bile dusmesine yakın acık artırmaya cıkarıyor scili bittiyse godaddy yeniliyor artı reg fiyatınıda satın alandan kesiyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Haberevi.com,net,org
BiletBudur.com
Kipirdak.com