kaf
wmaraci reklam

MONİTÖRLER Hakkında Değerlendirme Alabilir miyim?

3 Mesajlar 245 Okunma
Toplam 3 mesaj ve 245 görüntüleme
acebozum
wmaraci reklam

Tevfik Tevfik tevfik.org Kullanıcı
  • Üyelik 09.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Satış Pazarlama
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad T** A**
  • Mesajlar 3639
  • Beğeniler 1131 / 1130
  • Ticaret 73, (%100)

Merhaba WmAracı,

Biraz önce kaydettiğim monitorler - com domainim hakkında değerlendirme alabilir miyim? Aşağıda aranma hacmi mevcut. Domaini satış yapmak amacı ile kayıt ettim. Fikir ve düşünceleriniz benim için önemlidir.

9459-67d8958b628b4.png

kişisel bloğ • tevfik.org
wmaraci reklam
reklam

Herman Herman WM Aracı Platin Üye
  • Üyelik 05.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Yazılım Müh.
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad H** M**
  • Mesajlar 96
  • Beğeniler 24 / 25
  • Ticaret 0, (%0)

Merhaba! Öncelikle tebrikler, güzel bir domain yakalamışsın. "Monitorler" kelimesi, teknolojik ürünlerle ilişkilendirilmiş bir domain olduğu için sektörel anlamda bir avantaj sağlar. Aranma hacmi de buna paralel olarak iyi seviyedeyse, domainin değerli olma ihtimali yüksek.

Satış yapmayı düşünüyorsan, domainin SEO açısından avantajlı olup olmadığını analiz etmen iyi olabilir. Ayrıca, kelimenin İngilizce karşılığı olan "monitors" domainlerinin fiyatlarına da bir göz atabilirsin. Bu, sana potansiyel değer hakkında daha iyi bir fikir verecektir.

Ayrıca, bu tarz domainlerin daha hızlı satılması için teknoloji veya elektronik ürünlerle ilgili forumlarda veya sosyal medya gruplarında tanıtım yapabilirsin. Ancak acele etmemek ve doğru alıcıyı bulmak önemli. İyi şanslar!

snowbird snowbird Teknoloji sever Kullanıcı
  • Üyelik 20.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 54 / E
  • Meslek Pazarlama Yöneticisi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 18
  • Beğeniler 0 / 3
  • Ticaret 0, (%0)

Hem Türkçe hem de peynir ekmek gibi talep görmeyen bir ürüne özel olduğu için önemli bir değere sahip olduğunu düşünmüyorum.

Ancak içerik oluşturup monitör inceleme ve karşılaştırma sitesi yapılırsa bir nebze değerlenir.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al