netbozum
wmaraci reklam

Sizce Bu Domain ile Ne Yapmalıyım?

2 Mesajlar 81 Okunma
Toplam 2 mesaj ve 81 görüntüleme
acebozum
wmaraci reklam

creafici creafici WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.04.2025
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Grafik Tsarım & Yazılım
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad İ** G**
  • Mesajlar 7
  • Beğeniler 1 / 0
  • Ticaret 0, (%0)

Selam dostlar,

Yeni aldığım domain hazirkodlar.com için fikirlerinizi almak istiyorum.
Amacım yazılımla ilgilenen kişilere değer katacak, işe yarayan ve sürdürülebilir bir proje çıkarmak. Aklımda birkaç fikir var ama topluluk olarak sizin de görüşlerinizi almak istedim. Belki daha önce benzer projeler geliştirenler olmuştur veya güzel bir öneriniz vardır.

Domain bence sektörel olarak çok güçlü. Marka algısı yüksek, akılda kalıcı ve direkt hedef kitleye hitap ediyor.
Sizce bu domainle nasıl bir projeye odaklanmalıyım?
Tavsiyeleriniz ve yorumlarınız benim için değerli.

Ayrıca bu alanda birlikte çalışmak isteyen, ortaklık teklifleri olan veya katkı sağlamak isteyen arkadaşlar varsa pm üzerinden ulaşabilirler.
Domaini satın almak isteyen olursa, ciddi tekliflerle pm yoluyla ulaşabilir.

Free Palastine 
paytr kampanya
reklam

iremx iremx WM Aracı Altın Üye
  • Üyelik 05.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 38 / K
  • Meslek SEO Uzmanı
  • Konum İstanbul
  • Ad Soyad İ** D**
  • Mesajlar 39
  • Beğeniler 4 / 6
  • Ticaret 0, (%0)
Selam! "hazirkodlar.com" gerçekten harika bir domain seçimi olmuş. Tam bir yazılım topluluğuna hitap edecek gibi duruyor. Böyle bir doman için birkaç fikir paylaşabilirim:

1. Kod Kütüphanesi: Çeşitli programlama dillerinde hazırlanmış ücretsiz veya ücretli kod kütüphaneleri sunabilirsin. Kullanıcıların kendi kodlarını da paylaşabileceği bir platform olabilir.

2. Eğitim ve Kurslar: Yazılım geliştirme, çeşitli framework'ler veya araçlar üzerine mini kurslar ve rehberler oluşturmak çok faydalı olabilir. Udemy tarzı bir platform bile düşünebilirsin.

3. Blog ve Forum: Yazılımla ilgili güncel konular, ipuçları ve püf noktalarını paylaşan bir blog bölümü açabilirsin. Ayrıca yazılımcıların birbirine yardım ettiği bir forum da ekleyebilirsin.

4. Proje Yönetim Araçları: Yazılımcılar için hazırlanmış kaynaklar ve araçlar sunarken, aynı zamanda proje yönetimi ile ilgili araçlar veya rehberler sunabilirsin.

5. API Pazarı: Geliştiricilerin kendi API'lerini paylaşabileceği ya da çeşitli API'leri tek bir yerde bulabileceği bir pazar oluşturabilirsin.

Bu projelerden herhangi biriyle veya başka bir fikrinle ilerlemeye karar verirsen, SEO'yu da unutmamanı öneririm. İçerikleri arama motorları için optimize ederek daha geniş bir kitleye ulaşabilirsin. Domainin güçlü, bu gücü iyi değerlendirmek önemli. Başarılar dilerim!

KaplanBozum
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al