lostyazilim
tr.link

Ne Kadar Eder?

12 Mesajlar 2.524 Okunma
lstbozum
tr.link

berk4n berk4n WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 1
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Backorder ile reglediğim bir domaindir.
İyi bir fiyat edeceğini düşünüyorum.

Domain Adı: fullteklink.com

Görüşlerinizi bekliyorum,
Teşekkürler.

wmaraci
reklam

KartPazar KartPazar Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 03.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Ön Ödemeli Kart Satışı
  • Konum KKTC
  • Ad Soyad B** U**
  • Mesajlar 1135
  • Beğeniler 160 / 373
  • Ticaret 16, (%100)
Senin gördüğünü ben göremedim.
siyahgiyen

kişi bu mesajı beğendi.

JackkerL JackkerL WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** A**
  • Mesajlar 1868
  • Beğeniler 219 / 526
  • Ticaret 16, (%100)
"full" ingilizce "tek" türkçe türkilizce domainlere sıcak bakmıyorum,ama bu elde var 0 demek değil tabi.İyi alıcı buldun mu seni tatmin edecek bir fiyata satarsın.Burda asıl dusunmem gereken o adamı nasıl bulacagın..

caxapa caxapa öğrenci Kullanıcı
  • Üyelik 11.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad B** D**
  • Mesajlar 108
  • Beğeniler 42 / 15
  • Ticaret 1, (%100)
Filminadresi.biz nasıl ? ne kadar eder ?

Burakdelikara.com.tr - tekparcahdfilm.net -
wmaraci
wmaraci

MrAuTHoR MrAuTHoR WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Web Master
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 398
  • Beğeniler 72 / 145
  • Ticaret 1, (%100)
Domainlerin fiyatı ile tahmin yürütmek zordur. Bazen adamın kafasında çok önemli bir proje vardır ve o proje için bir isim kafasına koymuştur. O ismi almak için her türlü maddi imkanı zorlayabilir.

fullteklink.com ismine gelecek olursak, nereden bakarsak bakalım tek link oyun, program, film gibi warez paylaşım yapılan bir siteyi çağrıştırıyor. Yani bu domaini alacak kişi bundan başka bir şey kurması mantıklı olmaz. Warez işiyle uğraşanlarda kısa yoldan para kazanmaya çalışan, zamanı bol olup, maddi imkanı pek olmayan kişilerdir. Maddi imkanı olan kişiler warez işiyle uğraşmaz, uğraşıyorsa da tamamen hobi amaçlıdır.

Her iki ihtimalde de bu domaine 50-100 TL'den fazla veren olmaz, hatta yüksek ihtimal o kadar veren bile bulunmaz. Çünkü bu domaine alternatif olarak çok domain bulunabilinir. Mesela gider bu domainin .net'ini alır (ki şu anda kendisi boş ;) ).
Warez sitelerde isimden çok yapılan paylaşım önemlidir. Ne kadar çok paylaşım yaparsanız, domainde standart bir domain olduktan sonra, birazda SEO ile her türlü amaca ulaşılır. Piyasadaki en kaliteli warez sitelere bakacak olursanız hepsinin isimleri sıradan.

caxapa adlı üyeden alıntı

Filminadresi.biz nasıl ? ne kadar eder ?

Benden sana kıyak. 1 hafta içinde bunun .net'i düşecek ;) Onu al ve satacaksan onu satmaya çalış. Uzantı .com,.net ve .org olmadıktan sonra çokta fazla alıcısı olmaz ;)
siyahgiyen GizemliLORD

kişi bu mesajı beğendi.

SanalTespit.Com
TemaDownload.Com
ETicaretBul.Com

blyad blyad WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 09.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Girişimci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad G** S**
  • Mesajlar 127
  • Beğeniler 1 / 26
  • Ticaret 0, (%0)
Holosko + bir miktar para.
leavesoccer siyahgiyen decimple

kişi bu mesajı beğendi.

grdiyan grdiyan Ebaydestek Kullanıcı
  • Üyelik 09.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 45 / E
  • Meslek
  • Mesajlar 385
  • Beğeniler 92 / 85
  • Ticaret 1, (%100)
teklinkci.com bence daha güzel bir domain. Web geçmişi var fakat düşmüş.İşine yarayan alabilir.

• Üyelik 11.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad B** D**
  • Mesajlar 108
  • Beğeniler 42 / 15
  • Ticaret 1, (%100)

MrAuTHoR adlı üyeden alıntı

Domainlerin fiyatı ile tahmin yürütmek zordur. Bazen adamın kafasında çok önemli bir proje vardır ve o proje için bir isim kafasına koymuştur. O ismi almak için her türlü maddi imkanı zorlayabilir.

fullteklink.com ismine gelecek olursak, nereden bakarsak bakalım tek link oyun, program, film gibi warez paylaşım yapılan bir siteyi çağrıştırıyor. Yani bu domaini alacak kişi bundan başka bir şey kurması mantıklı olmaz. Warez işiyle uğraşanlarda kısa yoldan para kazanmaya çalışan, zamanı bol olup, maddi imkanı pek olmayan kişilerdir. Maddi imkanı olan kişiler warez işiyle uğraşmaz, uğraşıyorsa da tamamen hobi amaçlıdır.

Her iki ihtimalde de bu domaine 50-100 TL'den fazla veren olmaz, hatta yüksek ihtimal o kadar veren bile bulunmaz. Çünkü bu domaine alternatif olarak çok domain bulunabilinir. Mesela gider bu domainin .net'ini alır (ki şu anda kendisi boş ;) ).
Warez sitelerde isimden çok yapılan paylaşım önemlidir. Ne kadar çok paylaşım yaparsanız, domainde standart bir domain olduktan sonra, birazda SEO ile her türlü amaca ulaşılır. Piyasadaki en kaliteli warez sitelere bakacak olursanız hepsinin isimleri sıradan.

Benden sana kıyak. 1 hafta içinde bunun .net'i düşecek ;) Onu al ve satacaksan onu satmaya çalış. Uzantı .com,.net ve .org olmadıktan sonra çokta fazla alıcısı olmaz ;)

hocam haklısınız ama para ihtiyacım varken para vermek başka bir türlü geliyor siteye 100 tl verseler bile vereceğim o derece durumlar :/

MrAuTHoR MrAuTHoR WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Web Master
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 398
  • Beğeniler 72 / 145
  • Ticaret 1, (%100)

caxapa adlı üyeden alıntı

hocam haklısınız ama para ihtiyacım varken para vermek başka bir türlü geliyor siteye 100 tl verseler bile vereceğim o derece durumlar :/

Pardon kardeşim. Konuyu açan arkadaş sadece domainin ne kadar edeceğini sorduğundan sende sadece domainin ne kadar edeceğini sordun zannettim ve bende sadece domain üzerinden yorum yaptım.

Gecenin 4'ünde sitende 60 civarı kişi olduğu göründüğüne göre sitenin hitleri iyi olması lazım. Domainle beraber siteyi satmayı da düşünüyorsan 100 TL'den fazla veren çıkar bence. Film sitesi kurmak istesem en az 150 TL verirdim. Sende siteni 1'den fazla forumda açık arttırma ile satışa çıkar. En fazla para verene sat ;)

Bu aralar piyasa maalesef durgun, ALLAH hepimizin yardımcısı olsun.

SanalTespit.Com
TemaDownload.Com
ETicaretBul.Com

• Üyelik 11.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad B** D**
  • Mesajlar 108
  • Beğeniler 42 / 15
  • Ticaret 1, (%100)

MrAuTHoR adlı üyeden alıntı

Pardon kardeşim. Konuyu açan arkadaş sadece domainin ne kadar edeceğini sorduğundan sende sadece domainin ne kadar edeceğini sordun zannettim ve bende sadece domain üzerinden yorum yaptım.

Gecenin 4'ünde sitende 60 civarı kişi olduğu göründüğüne göre sitenin hitleri iyi olması lazım. Domainle beraber siteyi satmayı da düşünüyorsan 100 TL'den fazla veren çıkar bence. Film sitesi kurmak istesem en az 150 TL verirdim. Sende siteni 1'den fazla forumda açık arttırma ile satışa çıkar. En fazla para verene sat ;)

Bu aralar piyasa maalesef durgun, ALLAH hepimizin yardımcısı olsun.

hocam ilgi ve alakanız için gerçekten ayrı bir teşekürrümü sunuyorum haklısınız çok ama çok büyük bir istek ile açtığım film sitesinden soğudum ki üstüne üstelik maddi durgunlukta başkoyunca çareyi elimdekileri değerlendirmekte buldum bayada emek harcamışımdır site için ama gerçkten yapacak bişey yok ALLAH yar ve yardımcımız olsun :)

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al