lostyazilim
tr.link

s*x-questions.com Alan adı sizce nasıl?

13 Mesajlar 1.833 Okunma
acebozum
tr.link

Ariass Ariass WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Hollanda
  • Ad Soyad B** S**
  • Mesajlar 437
  • Beğeniler 14 / 58
  • Ticaret 10, (%100)

CenkOnsoy adlı üyeden alıntı

Son cümlenize takıldım, farklı anlamlara denk geliyor derken?
Yerinizde olsam q2a sistemleri yerine viral bir site yapardım; yabancı insanlar bizim gibi bilinçsiz değil; her platforma kolay kolay güvenmez. Özellikle devler ve güven duyulan bir çok health ana başlıklı site varken..

s.x cinsiyet demek, bizim ülkemizde cinsel ilişki olarak algılanıyor o konuya değinmiş arkadaş.

thanks god
googleasistan
webimgo

kramper kramper <?php echo "hi world!" ?> Kullanıcı
  • Üyelik 29.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Yazılım &amp; SEO
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 1196
  • Beğeniler 56 / 168
  • Ticaret 37, (%100)

B YILDIZ adlı üyeden alıntı

Teşekkürler hocam, fakat aklımı bu google keywordda bulunan önerilen teklif kısmı karıştırdı, 10 TL gibi bir ücret gösteriyordu. Yani herhalde reklam vermiyor olsa oraya o değer girilmezdi.

Hocam yeni yeni başlıyorsunuz bu işlere belli ki, yasal olmayan sitelerin adsense alamadığını bilirsiniz. Aynı keyword tool ile diğer yetişkin içerikli aramalar yapın, film izle yazın, kumar oyna yazın teklif gene verecektir. Onun yasaklı reklamlarla alakası yok.

BYILDIZ BYILDIZ WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad B** Y**
  • Mesajlar 483
  • Beğeniler 105 / 39
  • Ticaret 24, (%100)

CenkOnsoy adlı üyeden alıntı

13 senedir sürekli ingilizce eğitim alıyorum ve kullanırım; bir kelime üzerinden demagoji ve çarpıtmayı ilk kez bu kadar kaçamak gördüm kendi dilimdeyken :)

Keyword olarak cinsiyet odaklı aldıgınızı soylemeyin, gerek yok; kitleniz belli, arama sonuclarindan gelir elde edeceksiniz; tbm cok dusuk olacak yabanci olmasina rağmen ve bounce rate aynı şekilde yüksek olacak, çünkü içerik sağlamak sandığınız kadar kolay değil, ingilizcenin global etkisi ve rakiplerinizi düşününce yapabiliyorsanız yabancı wm forumlarında satın derim net.

Satmaktan kastınız nedir? Alan adını mı? Google keywordda 10 TL olarak gösteriyor önerilen teklifi, ve adsense alınır mı bilginiz var mı?

Ek Olarak:

kramper adlı üyeden alıntı

Hocam yeni yeni başlıyorsunuz bu işlere belli ki, yasal olmayan sitelerin adsense alamadığını bilirsiniz. Aynı keyword tool ile diğer yetişkin içerikli aramalar yapın, film izle yazın, kumar oyna yazın teklif gene verecektir. Onun yasaklı reklamlarla alakası yok.

Hocam fakat sex ingilizce de asıl anlamı cinsiyet diye gecer. Adsense bunu nasıl görür? Bunu tam bilmiyorum ama :)

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 5 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 5 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al