13 senedir sürekli ingilizce eğitim alıyorum ve kullanırım; bir kelime üzerinden demagoji ve çarpıtmayı ilk kez bu kadar kaçamak gördüm kendi dilimdeyken :)
Keyword olarak cinsiyet odaklı aldıgınızı soylemeyin, gerek yok; kitleniz belli, arama sonuclarindan gelir elde edeceksiniz; tbm cok dusuk olacak yabanci olmasina rağmen ve bounce rate aynı şekilde yüksek olacak, çünkü içerik sağlamak sandığınız kadar kolay değil, ingilizcenin global etkisi ve rakiplerinizi düşününce yapabiliyorsanız yabancı wm forumlarında satın derim net.
Keyword olarak cinsiyet odaklı aldıgınızı soylemeyin, gerek yok; kitleniz belli, arama sonuclarindan gelir elde edeceksiniz; tbm cok dusuk olacak yabanci olmasina rağmen ve bounce rate aynı şekilde yüksek olacak, çünkü içerik sağlamak sandığınız kadar kolay değil, ingilizcenin global etkisi ve rakiplerinizi düşününce yapabiliyorsanız yabancı wm forumlarında satın derim net.
Satmaktan kastınız nedir? Alan adını mı? Google keywordda 10 TL olarak gösteriyor önerilen teklifi, ve adsense alınır mı bilginiz var mı?
Ek Olarak:
Hocam yeni yeni başlıyorsunuz bu işlere belli ki, yasal olmayan sitelerin adsense alamadığını bilirsiniz. Aynı keyword tool ile diğer yetişkin içerikli aramalar yapın, film izle yazın, kumar oyna yazın teklif gene verecektir. Onun yasaklı reklamlarla alakası yok.
Hocam fakat sex ingilizce de asıl anlamı cinsiyet diye gecer. Adsense bunu nasıl görür? Bunu tam bilmiyorum ama :)