-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Bağımsız Hizmet Sağlayıcı
-
-
Ad Soyad
N** Y**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
@baymuratmis sadece 10 liraya yapabileceğim işlerin listesini yapıp müşteri portföyü oluşturmak ve referans edinmek böyelece şahıslarla farklı şekillerde çalışmak. Hali hazırda internet sitesi grafik tasarım işleri yapmaktayım zaten. Amacım 10TL yi geçmeyecek işler yapmak bunun yanı sıra farklı teklifleri de değerlendirmek. Diğer siteler gibi bir yapı gütmüyorum. (sadeceon gibi vs.)
Ayrıca yorumunuz için teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
memur
-
-
Ad Soyad
H** Z**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Bende eğer urun bulabilirsem ikibeslik.com alan adımı hayata e-ticaret olarak getirmek istiyorum
natuka
Domainlere fısıldayanadam
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
55 / E
-
Meslek
Turizm
-
-
Ad Soyad
C** Ç**
-
-
-
Ticaret
54, (%100)
Öncelikle güzel bir isim hayırlı olsun.Aslında fikir alışverişi tabiki çok güzel ama sizin neler yapabileceginize dair bir fikrim pek yok.
Çünkü ne işle uğraştıgınızı bilmiyorum,bahsettiğiniz logo vs WP düzenleme yapabileceğinizi ele alarak düşünürsek bu branşla ilgili bir eğitim mi görüyorsunuz?Yada başka branş ama bunları da
öğrendim yapabilirim mi?
Kısacası kendinizden biraz bahsetseydiniz başlıkta,fikir vermek daha kolay olabilirdi belki.
Mesela benim işimde farklı ama uğraştıgım yada yapabildiğimi düşündüğüm bambaşka işlerimde var işimin çok dışında.
Haberevi.com,net,org
BiletBudur.com
Kipirdak.com