-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Bağımsız Hizmet Sağlayıcı
-
-
Ad Soyad
N** Y**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Merhaba arkadaşlar,
ben Sadece10TL.com adresini satın aldım. Amacım domaini ileride değerlendirmekti (satışını yapmak) lakin, şimdi sadece 10tlye yapabileceğim işleri burada sergilemek istiyorum en azından insanlar neler yapabileceğimi görsünler ve referanslarımı da incelesinler istiyorum..
Misal 10 liraya şunu yapabilirim, wordpress tema düzenlemeleri yaparım, şöyle logo yapabilirim, xenForo tema düzenlerim vs vs gibi bir düşünce .
Kısacası aklımdaki proje bu, başka neler neler yapabilirim diye düşüncelerinizi almak istiyorum.
Olumlu ya da olumsuz görüşlerinizi yaparsanız memnun olurum. En azından farklı bir fikir de yürütmek isterim duruma göre.
Teşekkürler - nsrtyksl.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
Y** Ö**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Tamamen taklit proje ne kadar tutar bilemiyorum.
https://discord.gg/S6mByw8
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Bağımsız Hizmet Sağlayıcı
-
-
Ad Soyad
N** Y**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
oraya gidip sende üye olabilir sende iş yapabilirsin fakat buraya kimse üye olamaz sadece iş verebilir ve yapılan işler portföy olarak listelenir. Diğer sitelerin mantığını anlatın bana o zaman bende bileyim yanlış giden şeyleri :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
web yazilim
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Hocam isim guzel bence sadeceon.com gibi 10 tl disindaki isleri paylasmak yerine 10 tl ve alti ucretlerle yapilabilecek isleri tanitin daha once yaptiysaniz ref gosterin bence cok guzel fikir dusunmussunuz hocam.