-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
E-Ticaret Uzmanı
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Merhaba arkadaşlar, bir e-ticaret sitesi açacağım ve alan adı konusunda kararsız kaldım.
İlk olarak hediyenkapinda.com adresini kullanmaya karar vermiştim lakin hediyelik eşyalarla kısıtlı kalmamaya karar verdim. Daha doğrusu bu siteyi ana sitenin yan ürünü olarak sunacağım :)
Genel olarak elimde bulunan alan adları ise şöyle;
724tiklagelsin.com
weblegelsin.com
Yorumlarınızı bekliyor ve çok önemsiyorum arkadaşlar :)
serhatatik.com.tr / eticarethocasi.com / vedijital.com / dijitalblog.com / eticaretseruveni.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Bilgi İşlem
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
2si arasında seçim yapacaksak 724tiklagelsin. weblegelsin saçma geldi bana. ama tavsiyem 2side iyi domain değil daha kaliteli bir domain seç
Giyse.com - Giyim Moda, Ayakkabı, Çanta ve Aksesuar Online Alışveriş
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Web Tasarım ve Seo
-
-
Ad Soyad
H** D**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
weblgelsin içlerinde en kısa ve akılda kalıcı olanı .
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
E-Ticaret Uzmanı
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Gerilim adlı üyeden alıntı
2si arasında seçim yapacaksak 724tiklagelsin. weblegelsin saçma geldi bana. ama tavsiyem 2side iyi domain değil daha kaliteli bir domain seç
yorumun için teşekkürler. Bulsam seçeceğim zaten de adamlar sırf satmak için domain satın almış bir ton boşta bulamadım hiç :D
serhatatik.com.tr / eticarethocasi.com / vedijital.com / dijitalblog.com / eticaretseruveni.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
hocam nasıl demek gerekiyor bilmiyorum ama domainler tam eticaretlik değil yani insanların kafası karışabilir unutabilir kısa öz ve akılda kalıcı olmak gerekiyor domain konuusnda. gittigidiyor mesela bir adam bunu 1 kere okusun ömrü boyunca unutmaz bu tarz birşeytler bulsan çok iyi olabilir
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
E-Ticaret Uzmanı
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Gerilim adlı üyeden alıntı
Yorumlarınız için teşekkürler. Bulsam seçeceğim zaten de adamlar sırf satmak için domain satın almış bir ton boşta bulamadım hiç :D
Ek Olarak:
meehmetcanhoroz adlı üyeden alıntı
hocam nasıl demek gerekiyor bilmiyorum ama domainler tam eticaretlik değil yani insanların kafası karışabilir unutabilir kısa öz ve akılda kalıcı olmak gerekiyor domain konuusnda. gittigidiyor mesela bir adam bunu 1 kere okusun ömrü boyunca unutmaz bu tarz birşeytler bulsan çok iyi olabilir
Çok haklısınız. En az 300 domain denedim ama onların tamamı dolu çıktı. Boş bulduklarımı da anında aldım ki hiç bulamazsam bunlarla idare edeceğim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Bu iki domain arasinda secim yapsam. 724tiklagelsin.com ticarete daha yatkin gibi duruyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
E-Ticaret Uzmanı
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Yorumunuz için teşekkür ederim. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Futbolcu
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
tıklagelsin.com,net,org weblegelsin'e göre daha iyi bence hocam.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
E-Ticaret Uzmanı
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
tiklagelsin şu an burgerking himayesinde hocam :) ilk denediğim alan adlarından biriydi açıkcası :D