-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Emekçi
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arkadaşlar güncel videoları barındıran bir video sitesi oluşturmayı düşünüyoruz alan adı isim önerileri gerekiyor yardımlarınızı bekliyorum. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
hocam aklımda domain önerisi yokta bir konuda bilgilendirmek istiyorum, eğer videolar kendi sitende barındıracaksn hosting hesabını kapatırlar çok cpu yer fakat youtube gibi sitelerden çekilicekse videolar sıkıntı olmaz bilgin olsun
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Emekçi
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bilgilendirme için teşekkür ederim başlangıç için youtube, vimeo gibi servisleri kullanmayı düşünüyoruz tabi ki kendi hesaplarımız ve logomuz ile yer alacak videolar. Yakın bir arkadaşım ile başlamayı düşünüyoruz proje için elinin altında çok sayıda server var bu iş ile uğraşmakta kendisi pek sorun yaşayabileceğimizi düşünmüyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
ben videoizle.com veya videositesi.com tarzında şeyler yerine youtube veya vimeo gibi isim bulmanızı öneririm,aklıma gelse kendim kurardım :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
web yazılım
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
saniye veya dakika kullanabilirsiniz amacınız insanların az saniyede mantıklı iş yapmalarını sağlamak olabilir örn: twitter düşünün 140 harf veriyor bu aslında süper insanların mantıklı cümlelerini sağlıyor en azından oran olarak :D 5dakika.com gibi alan adı düşünün türkçe almayın tutulmaz 5min.com fivemin.com gibi kelimelerle oynayın benimkisi ilham olsun diye verdiğim şeyler :D