lostyazilim
tr.link

Türkçe Rap Alan Adı (Bence Tutar)

14 Mesajlar 2.262 Okunma
lstbozum
tr.link

Tevfik Tevfik tevfik.org Kullanıcı
  • Üyelik 09.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Satış Pazarlama
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad T** A**
  • Mesajlar 3626
  • Beğeniler 1125 / 1130
  • Ticaret 73, (%100)
Merhabalar, biraz Rap müziğe de tutkum vardır. Yaklaşık 11-12 yıldır dinlerim, alan adlarına bakayım dedim ve "turkcerap.gen.tr" alan adını gördüm. Ön yargı ile yaklaşmayın bence Wordpress + Forum iş görür. Türkiye'de Rap müzik çok tutulmaya başladı, bir düşünün derim.

Diğer alan adları da (.com, .net) 2002 yılında alınmış, iyi forumlar diliyorum.

kişisel bloğ • tevfik.org
wmaraci
reklam

Yazilimarsiv Yazilimarsiv WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Pusat Bilişim Kurucu
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 261
  • Beğeniler 8 / 36
  • Ticaret 16, (%100)
Türkçe rap dalında sadece bu değil bir sürü boşta domain var örneğin bataryacompany uzantılarının çoğu boş sekiziki uzantılarının çoğu boş MC isimlerinin çoğu uzantıları boş gibi. Değerlendirmeyi düşünüyosan bence bunlarla başla. Bataryacompany.com u almak için Hasip Aksu'ya ulaşabilmiştim ama zaten bir projemiz var demişlerdi...

MertBalci MertBalci WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek .
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 2345
  • Beğeniler 758 / 757
  • Ticaret 434, (%100)
Çok iyi iş yapılabilecek bir alan ama telifleri can sıkıyor.

Acikogretimli Acikogretimli WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** K**
  • Mesajlar 39
  • Beğeniler 23 / 11
  • Ticaret 1, (%100)
Hiç sevmediğim bir müzik dalı, açıkcası uğraşmaya değmez diye düşünüyorum.

2013 de bıraktığım webmaster kariyerime 1 sene sonra tekrardan devam ediyorum.
wmaraci
wmaraci

ilginciz ilginciz WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Ceyrancı
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad A** S**
  • Mesajlar 521
  • Beğeniler 76 / 123
  • Ticaret 1, (%100)
Sosyal ağlarda yayılan bir müzik türü. Türkçe rap te çok farklı adım atmalısın, t rapin her şeyini hiphoplife karşılıyo

sacmaliyoruz sacmaliyoruz Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 09.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek programcı
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 832
  • Beğeniler 65 / 138
  • Ticaret 1, (%100)
facebook sayfası açıp paylaşsan ondan iyi tutar. Web site olarak o işlerde para yok sayfa açıp hobi olarak uğraşırsan daha fazla kişiye ulaşırsın

• Üyelik 09.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Satış Pazarlama
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad T** A**
  • Mesajlar 3626
  • Beğeniler 1125 / 1130
  • Ticaret 73, (%100)

Yazilimarsiv adlı üyeden alıntı

Türkçe rap dalında sadece bu değil bir sürü boşta domain var örneğin bataryacompany uzantılarının çoğu boş sekiziki uzantılarının çoğu boş MC isimlerinin çoğu uzantıları boş gibi. Değerlendirmeyi düşünüyosan bence bunlarla başla. Bataryacompany.com u almak için Hasip Aksu'ya ulaşabilmiştim ama zaten bir projemiz var demişlerdi...

Batarya ekibini sekiz fanları dinler mi? Türkiye'de fan boyluk var kardeşim. Bende normender.com , .net ve .org vardı üçünü de yönlendirdim Ender çaktı doksana golü de neyse! Demek istediğim dar bir alanda kendini sınırlandırmamalısın diye düşünüyorum ve Raper olsun menejer olsun ulaşılmaması zor değil bence onlarda insan.

MertBalci adlı üyeden alıntı

Çok iyi iş yapılabilecek bir alan ama telifleri can sıkıyor.

Bu konuda size katılıyorum, lakin bu işi yapan başarılı arkadaşlar var hepside yeraltında. Onlara bu alan adı ile fırsat verilebilir?

Acikogretimli adlı üyeden alıntı

Hiç sevmediğim bir müzik dalı, açıkcası uğraşmaya değmez diye düşünüyorum.

Saygı duyarım.

ilginciz adlı üyeden alıntı

Sosyal ağlarda yayılan bir müzik türü. Türkçe rap te çok farklı adım atmalısın, t rapin her şeyini hiphoplife karşılıyo

Tamam ama ben bir şey karşılayın demiyorum ki, sadece insanların takılabileceği, müzik dinleyeceği, şarkı sözlerini okuyacağı bir platform olabilir kanısındaydım. Hiphoplife ülkemizde markalaşmış, kıyaslamak bile saçma gelir bana.

sacmaliyoruz adlı üyeden alıntı

facebook sayfası açıp paylaşsan ondan iyi tutar. Web site olarak o işlerde para yok sayfa açıp hobi olarak uğraşırsan daha fazla kişiye ulaşırsın

Düşüncenize saygım var lakin facebook'ta iş yapmak istiyorsa/n/k büyük destek almamız lazım belirli sayfalardan. Yoksa ne kadar çabalarsak olduğumuz yerde sayıyoruz.

Değerli yorumlarınızdan dolayı teşekkür ederim.

Peninsula Peninsula Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 20.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad Z** K**
  • Mesajlar 11
  • Beğeniler 0 / 13
  • Ticaret 0, (%0)
Merhabalar,

Uzun süreli rap dinleyicisi, prodüktör ve MC olarak bu yorumları yazıyorum. Öncelikle Türkçe Rap gerekli değeri almıyor bu açık ve net bir olay. Domain gerçekten güzel fakat bir desteğiniz olmalı ki Türkçe Rap dinleyicileri size ulaşabilisin. Bu sitelere, forumlara veyahut başka yerlerden reklam yapılarak toplanabilecek bir kitle değil açıkçası, ayrıca eklemek istiyorum Türkçe Rap tamamen uzun soluklu bir oluşumdur. Senelerinizi bu siteye vererek az fakat aktif bir topluluk elde edebilirsiniz. Siteyi açmaya karar verirseniz bir kaç önerimi söylemek isterim. Birkaç MC ile görüşüp ürünleri sitenizin üzerinden satmak için anlaşabilirsiniz. Ayrıca yeni parçaları orada yayınlatabilirsiniz. Gerçekten güzel bir yapmak istiyorsanız iyi düşünün derim. Bildiklerimi ve önerilerimi aktardım. Hayırlısı olması dileğiyle...

İyi forumlar.

• Üyelik 09.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Satış Pazarlama
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad T** A**
  • Mesajlar 3626
  • Beğeniler 1125 / 1130
  • Ticaret 73, (%100)

Peninsula adlı üyeden alıntı

Merhabalar,

Uzun süreli rap dinleyicisi, prodüktör ve MC olarak bu yorumları yazıyorum. Öncelikle Türkçe Rap gerekli değeri almıyor bu açık ve net bir olay. Domain gerçekten güzel fakat bir desteğiniz olmalı ki Türkçe Rap dinleyicileri size ulaşabilisin. Bu sitelere, forumlara veyahut başka yerlerden reklam yapılarak toplanabilecek bir kitle değil açıkçası, ayrıca eklemek istiyorum Türkçe Rap tamamen uzun soluklu bir oluşumdur. Senelerinizi bu siteye vererek az fakat aktif bir topluluk elde edebilirsiniz. Siteyi açmaya karar verirseniz bir kaç önerimi söylemek isterim. Birkaç MC ile görüşüp ürünleri sitenizin üzerinden satmak için anlaşabilirsiniz. Ayrıca yeni parçaları orada yayınlatabilirsiniz. Gerçekten güzel bir yapmak istiyorsanız iyi düşünün derim. Bildiklerimi ve önerilerimi aktardım. Hayırlısı olması dileğiyle...

İyi forumlar.

Görüş ve düşüncelerinizi belirttiğiniz için teşekkür ediyorum. Alacak olan kişi göz önünde bulundurmalı bunları artık. MC olarak yazıyorum dediniz de adınızı merak ettim, söylemenizde bir sakınca var mı acaba?

Peninsula Peninsula Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 20.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad Z** K**
  • Mesajlar 11
  • Beğeniler 0 / 13
  • Ticaret 0, (%0)

tevfikaktunc adlı üyeden alıntı

Görüş ve düşüncelerinizi belirttiğiniz için teşekkür ediyorum. Alacak olan kişi göz önünde bulundurmalı bunları artık. MC olarak yazıyorum dediniz de adınızı merak ettim, söylemenizde bir sakınca var mı acaba?

Web işlerim ile müzik işlerimi karıştırmak istemem. Fakat ufak bir bilgi aktarayım, hard core rap yapan biriyim.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al