Yazilimarsiv adlı üyeden alıntı
Türkçe rap dalında sadece bu değil bir sürü boşta domain var örneğin bataryacompany uzantılarının çoğu boş sekiziki uzantılarının çoğu boş MC isimlerinin çoğu uzantıları boş gibi. Değerlendirmeyi düşünüyosan bence bunlarla başla. Bataryacompany.com u almak için Hasip Aksu'ya ulaşabilmiştim ama zaten bir projemiz var demişlerdi...
Batarya ekibini sekiz fanları dinler mi? Türkiye'de fan boyluk var kardeşim. Bende normender.com , .net ve .org vardı üçünü de yönlendirdim Ender çaktı doksana golü de neyse! Demek istediğim dar bir alanda kendini sınırlandırmamalısın diye düşünüyorum ve Raper olsun menejer olsun ulaşılmaması zor değil bence onlarda insan.
Bu konuda size katılıyorum, lakin bu işi yapan başarılı arkadaşlar var hepside yeraltında. Onlara bu alan adı ile fırsat verilebilir?
Saygı duyarım.
ilginciz adlı üyeden alıntı
Sosyal ağlarda yayılan bir müzik türü. Türkçe rap te çok farklı adım atmalısın, t rapin her şeyini hiphoplife karşılıyo
Tamam ama ben bir şey karşılayın demiyorum ki, sadece insanların takılabileceği, müzik dinleyeceği, şarkı sözlerini okuyacağı bir platform olabilir kanısındaydım. Hiphoplife ülkemizde markalaşmış, kıyaslamak bile saçma gelir bana.
sacmaliyoruz adlı üyeden alıntı
facebook sayfası açıp paylaşsan ondan iyi tutar. Web site olarak o işlerde para yok sayfa açıp hobi olarak uğraşırsan daha fazla kişiye ulaşırsın
Düşüncenize saygım var lakin facebook'ta iş yapmak istiyorsa/n/k büyük destek almamız lazım belirli sayfalardan. Yoksa ne kadar çabalarsak olduğumuz yerde sayıyoruz.
Değerli yorumlarınızdan dolayı teşekkür ederim.