Peninsula adlı üyeden alıntı

Merhabalar,

Uzun süreli rap dinleyicisi, prodüktör ve MC olarak bu yorumları yazıyorum. Öncelikle Türkçe Rap gerekli değeri almıyor bu açık ve net bir olay. Domain gerçekten güzel fakat bir desteğiniz olmalı ki Türkçe Rap dinleyicileri size ulaşabilisin. Bu sitelere, forumlara veyahut başka yerlerden reklam yapılarak toplanabilecek bir kitle değil açıkçası, ayrıca eklemek istiyorum Türkçe Rap tamamen uzun soluklu bir oluşumdur. Senelerinizi bu siteye vererek az fakat aktif bir topluluk elde edebilirsiniz. Siteyi açmaya karar verirseniz bir kaç önerimi söylemek isterim. Birkaç MC ile görüşüp ürünleri sitenizin üzerinden satmak için anlaşabilirsiniz. Ayrıca yeni parçaları orada yayınlatabilirsiniz. Gerçekten güzel bir yapmak istiyorsanız iyi düşünün derim. Bildiklerimi ve önerilerimi aktardım. Hayırlısı olması dileğiyle...

İyi forumlar.

Görüş ve düşüncelerinizi belirttiğiniz için teşekkür ediyorum. Alacak olan kişi göz önünde bulundurmalı bunları artık. MC olarak yazıyorum dediniz de adınızı merak ettim, söylemenizde bir sakınca var mı acaba?