-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Pagespeed Optimizator
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
En Ucuz Domain Alma Yönte mi Nedir?
Domain bayiliği için alastyrla konuştum normal domaın alsam daha karlıyım
Ucuz domaın nasıl alırım illa aracı kurum(alastyr,isimtescil,doruk) mu olması gerekıyo sonuçta bu adamlar da bır yerden(ican sanırım) alıyolar domaını.
Aracı olmadan domaın alamıyormuyuz icandan veya neresıyse o kuruluş.
Kredi kartım ve paypal yok- goday falan yabancı firmalarla ilgili nasıl işlem yapılabılır detaylıca anlatabılcek bırı varsa çok memnun olurum amacım prli domaınlerı alıp satımı yapmak ıstiyorum.
Birde domaınler alındıktan en az 60 gun sonra transfer edılebılıyormuş ama forumlarda akşam aldığı domaını sabah satışa çıkaranlar var bu konuda da ayrıca bılgı almak ıstıyorum pr lı domaın satışları yapmak için istiyorum bu bılgılerı.
pdflawyer.blogspot.com 1 bağlantı reklamına tıkla 28 dolar kaz.....
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
kendi halinde
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Godaddy den alabilirsiniz kartınız yoksa bu işi komisyonla yapanlar var yani 3 e alıp 5 e size teslim ediyorlar. Ancak pr li domainleri alıp satacam demişsiniz de değerli olsalar para edecek olsalar zaten düşmez yada çoktan alınırlardı kazanamazsınız bence.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Medya
-
-
Ad Soyad
N** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Godaddy kodlarını takip ederseniz ucuza domain alabilirsiniz. Ben genelde 1 dolar ya da 2 dolara alıyorum domain.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Pagespeed Optimizator
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
http://wmaraci.com/forum/alan-adi-bilgi-alisverisi/alan-adi-bilgi-alisverisi/alan-adi-bi...ri-196571.html
Godaddy kodlarını takip ederseniz ucuza domain alabilirsiniz. Ben genelde 1 dolar ya da 2 dolara alıyorum domain.
Godaddy den alabilirsiniz kartınız yoksa bu işi komisyonla yapanlar var yani 3 e alıp 5 e size teslim ediyorlar. Ancak pr li domainleri alıp satacam demişsiniz de değerli olsalar para edecek olsalar zaten düşmez yada çoktan alınırlardı kazanamazsınız bence.
http://i59.tinypic.com/syb3bt.png
hocam
günlük prli domain listesi var hocam günlük yakalayıp alıcam ve ertesi gün satışa çıkarıcam domaın transfer suresı 60 gun mudur(?) ki bazıları komısyonculuk yapıyor ve transfer işlemını hemen yapabılıyor bu domaın transfer suresı nedır.
PRli domaın bulmada sıkıntı yok
tek sıkıntı atıyorum bugun duşen
com=saat kaçta boşa geçer
(saat sabah 7-8 de liste paylaşılıyor lakin saat kaçla kaç arasında boşa geçeceği yazmıyor bu aralığı öğrenmek ıstıyorum) net=saat kaçta beşa geçer("Üstekinin aynı :) ")
org=saat kaçta boşa geçer("En Üstekinin aynı :) ")
Yada kişiye pr li domaını kendı panelınde satın alıp ucretını yollamasını mı beklemelıyım.
Nasıl bır yol izlemelıyım.
pdflawyer.blogspot.com 1 bağlantı reklamına tıkla 28 dolar kaz.....