lostyazilim
tr.link

Bilgisayar toplayacağım Yardım

14 Mesajlar 2.117 Okunma
lstbozum
tr.link

MNAKIT MNAKIT Razer Gold Sat Platin Üye
  • Üyelik 09.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek elektronik ödemeler
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Ö**
  • Mesajlar 915
  • Beğeniler 249 / 254
  • Ticaret 82, (%99)
Merhaba arkadaşlar Şuanki bilgisayarım tarihi eser olduğu için tekrar bir bilgisayar toplamaya karar verdim

Bilgisayardan anlayan ve bana yardımcı olabilecek kişiler lütfen yardımcı olsunlar. PM lerinizi bekliyorum.

Razer Gold ve Diğer işlemler için Yazabilirsiniz. 05443130758

wmaraci
reklam

32095 32095 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 31.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1809
  • Beğeniler 2 / 459
  • Ticaret 5, (%100)
konuya bütçenizle ne tarz istediğinizi yazsaydınız daha kolay olurdu pm lik işi yok

stiltasarim stiltasarim Üni Hakkında - Üniversite Kullanıcı
  • Üyelik 06.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi - Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 1370
  • Beğeniler 194 / 204
  • Ticaret 18, (%100)
hocam sen istediğin minimum özellikleri ve bütçeni yaz, bizde sana olabilecekleri söyleyelim.

Ercincaglar Ercincaglar Master Kullanıcı
  • Üyelik 14.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Yönetici
  • Konum Adana
  • Ad Soyad E** Ç**
  • Mesajlar 826
  • Beğeniler 2 / 188
  • Ticaret 40, (%100)
Merhaba
Arkadaşların da belirttiği gibi bütçenizi ve neler için kullanacağınız ihtiyaçları yazarsanız daha fazla yardımcı olabiliriz.

wmaraci
wmaraci

MNAKIT MNAKIT Razer Gold Sat Platin Üye
  • Üyelik 09.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek elektronik ödemeler
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Ö**
  • Mesajlar 915
  • Beğeniler 249 / 254
  • Ticaret 82, (%99)
Dark arkadasimiz yardimci oldu herkesin bayrami mubarek olsun sagolun ywrdimlariniz icin

Razer Gold ve Diğer işlemler için Yazabilirsiniz. 05443130758

• Üyelik 31.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1809
  • Beğeniler 2 / 459
  • Ticaret 5, (%100)

warpower adlı üyeden alıntı

Dark arkadasimiz yardimci oldu herkesin bayrami mubarek olsun sagolun ywrdimlariniz icin

önemli değil, dediğim gibi biraz doların düşmesi, bütçenizi artttırmanız dahilinde daha iyi sistemleri toplayabilirsiniz çok acele etmeyin :D yada parça parça yapmayın umarım istediğiniz sisteme sahip olabilirsiniz

FiberTurkiye FiberTurkiye WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Aksaray
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 979
  • Beğeniler 83 / 144
  • Ticaret 4, (%100)

darkthepro adlı üyeden alıntı

önemli değil, dediğim gibi biraz doların düşmesi, bütçenizi artttırmanız dahilinde daha iyi sistemleri toplayabilirsiniz çok acele etmeyin :D yada parça parça yapmayın umarım istediğiniz sisteme sahip olabilirsiniz

Merhaba dostum bi ekran kartı öğrenmek istiyorum. Hani internet kafelerde kullanılan kıytırık pek bi kapsamlı özelliği olmayan ama GTA v veya en azından GTA ıv çalıştıran ucuz yollu ekran kartları var. Onların markası nedir? Forumlarda tonlarca isim söylemişler hiç bi halt anlamadım.

• Üyelik 31.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1809
  • Beğeniler 2 / 459
  • Ticaret 5, (%100)

Fiber-Türkiye adlı üyeden alıntı

Merhaba dostum bi ekran kartı öğrenmek istiyorum. Hani internet kafelerde kullanılan kıytırık pek bi kapsamlı özelliği olmayan ama GTA v veya en azından GTA ıv çalıştıran ucuz yollu ekran kartları var. Onların markası nedir? Forumlarda tonlarca isim söylemişler hiç bi halt anlamadım.

valla dürüstçe söylemek gerekirse internet kafeye gitmeyi gerek duymadım 15 yılı geçmiştir gitmeyeli fakat kurmak isteseydim ucuz olarak amd seçerdim , büyük ihtimallede amd dir

FiberTurkiye FiberTurkiye WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Aksaray
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 979
  • Beğeniler 83 / 144
  • Ticaret 4, (%100)

darkthepro adlı üyeden alıntı

valla dürüstçe söylemek gerekirse internet kafeye gitmeyi gerek duymadım 15 yılı geçmiştir gitmeyeli fakat kurmak isteseydim ucuz olarak amd seçerdim , büyük ihtimallede amd dir

Peki AMD olarak hangisini önerirsiniz? 512mb 1 GB aralığında olabilir. GTA ıv gibi oyunları düşük grafikte dahi olsa açmalı. Çünkü proje gereği oyunlara kurulum videosu çekeceğiz daha doğrusu bende internet yok arkadaş çekecek videoyu ekran kartı yandı. Minecraft gibi oyunlarda sorun çıkmaması lazım.

• Üyelik 31.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1809
  • Beğeniler 2 / 459
  • Ticaret 5, (%100)

Fiber-Türkiye adlı üyeden alıntı

Peki AMD olarak hangisini önerirsiniz? 512mb 1 GB aralığında olabilir. GTA ıv gibi oyunları düşük grafikte dahi olsa açmalı. Çünkü proje gereği oyunlara kurulum videosu çekeceğiz daha doğrusu bende internet yok arkadaş çekecek videoyu ekran kartı yandı. Minecraft gibi oyunlarda sorun çıkmaması lazım.

bütçenize bağlı bir şey, zaten minecraft'a hangi sistem yettiki :D sonuçta ortada bir kum havuzu var en iyi sistemi koyun gene minecraftın 50000 bin tnt patlatın o pc direk kendine otomatik rest atar :D çünkü kaldıramayacağı grafik, ram ve işlem ortaya çıkıyor

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al