cthax
@emileyt.vanlife
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
130, (%100)
Kardeşim eğer bakır soğutucuyu diyorsan birşey yampa xımparala hafif diyeceğim ama çare değil sen en iyisi fanı temizle yeter
Çalışmayan aksamların içinse laptobun anakartına usb nin ve hoperlörün pinlenrinş ya tam yeribe yerleştirmemişsindir ya da hasar vermişsindir.
Artan vida var ise de bana da yıllar önce bir büyüğümün söylediği söz "o zaman olmamışsın daha" idi o aklıma geldi.
Bir dahakine tavsiyem boş bir a4 e laptobınmış gibi söktüğün her vidaya ve sokete kağıtta işaretlemendir ben öyle yapıyorum.
Fakat eğer dur ben şunu bir temizleyeyim deyip bu noktaya geldiysen evet bu iş olacak devam... :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
cthax
@emileyt.vanlife
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
130, (%100)
Hoparlöre zarar vermiş olabilirmisin
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
T** G**
-
-
-
Ticaret
75, (%100)
Bende bilgisayar tamircisine vermiştim temizle diye haporlorun biri gitti. W10 yapınca 1-2 dk gelmişti şuan hala yok.
Acaba yazılımsal mı ki?
Wordpress/Php/React/Laravel/Codeigniter/Woocommerce işleriniz için Pm atınız.
www.tayfunguler.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web Master / Teknik Servis Personeli
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
öncellikle soğutucu bakırın siyah olma durumu ile ilk defa karşılaşıyorum. soğutucu bakırın üzerinde göz muayenesi yapın. Delik çatlak v.s durum varsa ise mutlaka yenisi ile değiştirin. Eğer bazı donanımlar çalışmıyor ise bağlantı kabloları tam temas etmemiştir pinleri iyi kapatamamışsındır. bunlara bak eğer hepsini doğru yaptığını inanıyorsan bilgisayarının sürücülerini 3DChip tarzı programla veya orjinal web sitesinden güncelle
Sağlık Blogu Adresim: www.sefakuru.com
Dersimli
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Webmaster
-