Merhaba arkadaşlar, dizüstü bilgisayarımda aşırı derece de ısınma ve performans düşüşü vardı, hatta dün gece işlemci sıcaklığını ölçtüğümde 95C dereceye kadar çıktığını gördüm CS GO oynarken, zaten sınır değer de 100C idi. Bugün bir yıllık garanti olmasına rağmen kasayı açtım güzelce temizlik yaptım, Zalman marka da bir macun alıp sürdüm, şuan işlemci boşta 45C-55C arasında oyunda oynarken de 70C civarında gözüküyor. Eskiden CS GO da fps değeri 9-11 gibi iken şimdi 70-80 civarında. Tabi ben yine de kaliteli bir soğutucu almaya karar verdim, araştırmalarım sonucu en çok önerilen soğutucunun Zalman NC2000 olduğunu gördüm, artık 40-50 lira verdiğim soğutucuların sürekli temassızlık problemleri çıkarmasından ve kendilerine bile hayırları dokunmamasından bıktım, o yüzden uzun süre kullanacağım bir soğutucu arıyorum, ürün ülkemizde çoğu yerde stoklarda bulunmuyor bulunan yerlerde de fiyatlar 350 liraya kadar çıkabiliyor ancak ben Amazon üzerinden $50 gibi bir fiyata ürünü almayı düşünüyorum, eğer kullandıysanız ürün hakkında yorumlarınız nelerdir veya başka önerebileceğiniz ürünler var mıdır? En azından 7C-10C arası bir düşüş gösterecek ürün tavsiyelerinizi de bekliyorum.
Amazonda ki ürün linki; https://www.amazon.com/Zalman-NC2000S-Notebook-Cooler-ZM-NC2000/dp/B0012WXFPM