*Forum Siteleri Copy / Paste Hizmet Detayları*
*Belirttiğimiz Paketler Forum Siteleri İçin Geçerlidir*
*İş Alımı Zamanında Teslim ve C/P Yapılan Konuların İçerisinde Bulunan Linkler Temizlenir*
*Sitenizden Kaynaklı Problemlerde İade Yapılamaz*
*Anlaşılan Süre İçerisinde İş Teslim Edilmezse (Sağlık Problemleri Haricinde) Ödeme İade Edilir*
*Wordpress Siteleri Copy / Paste Hizmet Detayları*
*Belirttiğimiz Paketler Wordpress Siteleri İçin Geçerlidir*
*İş Alımı Zamanında Teslim ve C/P Yapılan Konuların İçerisinde Bulunan Linkler Temizlenir*
*Sitenizden Kaynaklı Problemlerde İade Yapılamaz*
*Anlaşılan Süre İçerisinde İş Teslim Edilmezse (Sağlık Problemleri Haricinde) Ödeme İade Edilir*
Ödeme Peşin Olarak Alınmaktadır.
Referanslar
500 Konu için Anlaşma Yapıldı. Ücret Ödendi. İş kısa bir sürede tamamlandı. Teşekkürler TntHizmetleri
gerçekten kaliteli işler çıkartıyor konu açarken bu kadar kaliteil çalışanı görmedim helal olsun aldığı para
@TntHizmetleri ödemeniz yapılmıştır
550 konu icin anlasma yapıldı konular acildi tesekkurler + 1500 Konu daha Açılmıştır.
kalite, hızlı ve ilgi dolu hizmet için teşekkür ederim
100 konuluk paket aldım, çok kısa sürede halletti. Zamanladı, %100 özgünleştirdi vs. başarılı arkadaş. Profesyonel çalışıyor. Öneririm.
Küçük paket alındı. İşlem tamamlandı. Üstadım gayet ilgili ve temiz iş yapıyor tekrar çalışacağız.
anında hizmet dedikleri bu olsa gerek. inşallah şu anki memnuniyetim devam eder ve uzun süre çalışırız
İçerik girişi yaptırdım, işinde titiz ve ilgili bir arkadaşımız. Gece gece işimizi gördüğü için ayrıca teşekkürler..