lostyazilim
tr.link

Hangi eticaret altyapısı sunan firma?

13 Mesajlar 3.025 Okunma
lstbozum
tr.link

AkarTaahhut AkarTaahhut akartaahhut.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 05.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Yazılım Sektörü
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** M**
  • Mesajlar 192
  • Beğeniler 20 / 35
  • Ticaret 2, (%50)

AhmetCakmak34 adlı üyeden alıntı

sguneci evet ideasoft aklımda olanlardan birisi teşekkürler. Zaten 2-3 tane iyi gözüken firma var diğerleri pek birşeye benzemiyor gibi.

ideasoft önerebiliriz, firmamız ideasoftun yetkili bayisidir. Sitedeki fiyatlara göre indirimli olarak satışını sağlayabiliriz

wmaraci
reklam

60423 60423 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 14.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1503
  • Beğeniler 584 / 496
  • Ticaret 20, (%100)

ApranaX adlı üyeden alıntı

İdeasoft hiç bulaşmayın Derim. Sektörünüz farklı bu alanda ticimax t-soft veya shopphp Kullanabilirmisiniz. ShopPhp Hakkında bilgi alamak için iletişim kurabilirsiniz.

sektörü E-Ticaret yanlış anlamadıysam zaten IdeaSoft'ta sektöre yön veren bir firma. Türkiye'de IdeaSoft'tan adha iyi E-Ticaret desteği veren firma olduğunu düşünmüyoru. Türkiyede'ki E-Ticaret pazar payı Türkiye'deki E-Ticaret sitelerinin yarısı kadar.

bbking adlı üyeden alıntı

ShopPhp tavsiye ederim destek çok iyi , yazılım olarak 10 üzerinden 8 rahat alır

10/8 alan bir yazılımın teknik desteği müşteri hizmetleri, anlık ve günlük raporları varmı acaba. Paneli nasıl detaylımı. Biz ürün satmıyoruz dostum. Biz kaliteli hizmet ve destek satıyoruz. :)

bbking bbking WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 51 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** G**
  • Mesajlar 1065
  • Beğeniler 228 / 227
  • Ticaret 0, (%0)
Arkadaşım İDEASOFT kiralama olayını ilk getiren firma sektör tecrübesi olmayan son kullanıcının ihtiyacı sayesinde büyüdü.
Sanıyorum bayisiinn ben şirketin komşusuyum ve gayet iyi tanıyorum :)
Opencart altyapısı üzerine kurulu bir sistem, Destek değinin olay sabit sorunlar için farklı bir sorun çıktığı anda cevap alamıyorsunuz.

Benim Sözünü ettiğim firma ile alakam yok (Müşteri olmak dışında) Demo talep edebilirsin ve en düşük paketi Sendeki en büyük paket kadar işlevsel.

üstelik sınırsız süreli lisans sizin en küçük paketiniz fiyatına her sene bu kez ne ödeyeceğim derdiniz yok.

özel olarak:
burada S..k yarıştırmıyoruz ürün tavsiye ediyoruz ürün öveceksiniz özelliklerimiz bunlar diye açıklarsanız veya fiyat avantajı sunarsınız insanlar inceler.

www.Hizliisler.com
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al