Merhaba Arkadaşlar, web sitemiz opencart 1.5.6.4 alt yapısı ile uzunca zamandır hizmet vermekte. Opencart'ın üst versiyonuna geçmek yerine sunucu sorunu yaşamamak adına bizde siteyi komple shopify'a taşımaya karar verdik. İnternet ortamında tüm veriyi fotoğraflarıyla beraber shopify'ya taşıyan online hizmetler var. Fakat istiyoruz ki bu taşıma daha kontrollü olsun ve eski linklerin yeni adreslerine 301 yönlendirilmesi yapılacak şekilde tüm ürünlerin taşınmasını sağlamak istiyoruz.

Opencartta "siteadi.com/urunadi.html" şeklinde direk bir link yapısı var. ama shopifyda ise "siteadi.com/product/urunadi" şeklinde link yapısı var. Hem tüm veriyi fotoğraflar dahil eksiksiz shopify'a taşıyacak hem de eski linklerin yönlendirilmesini yapacak bir arkadaşa ihtiyacımız var.

Aktarılacak ürün sayısı: 26.500 adet. Eğer aktarılabiliyorsa müşteri bilgilerinide aktarırsa bu konuda bize bilgi versin.

Bize bu işi veri kaybı yaşatmadan garantili yapacak arkadaşlar fiyat teklifini PM olarak verip konu altına pm yazdım desinler.