lostyazilim
tr.link

#SansüreDestek

25 Mesajlar 5.085 Okunma
lstbozum
tr.link

Zen Zen WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Web
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 1061
  • Beğeniler 16 / 189
  • Ticaret 1, (%100)
Valla sansür olsa olmasa da ben neyin ne olduğunu biliyorum. Tayyipten önce ecevit dönemi daha da beterdi. mesut yılmaz, çiller ve demirel dönemlerinde yaşamak bile istemezdi şimdi ki insanlar. :) Sansür her zaman vardı zaten...

Bence bir hükümetin; dinci,solcu veya milliyetçi olması zaten işi baştan bitiriyor. Her grup birbirini fişlemeyi, sansürlemeyi adet ediniyor.

Siyaset ile ilgim hiç olmadı. Şeref gömleğini çıkarmadan siyasetçi olamam zaten... İstediğiniz kadar hayır deyin. Halkı takan yok ki :D Halkın meclise izinsiz girmeye bile hakkı yok... Hayır demeye mi olacak?

Diğer partiler ne kadar itirazda etseler de bu yasa aslında hepsinin işine geliyor.

wmaraci
reklam

KartPazar KartPazar Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 03.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Ön Ödemeli Kart Satışı
  • Konum KKTC
  • Ad Soyad B** U**
  • Mesajlar 1135
  • Beğeniler 160 / 373
  • Ticaret 16, (%100)
Hani şu 'bana değmeyen yılan bin yaşasın' felsefesi varya işte nefret ediyorum ondan. Etrafınıza bakın. Bu durumda sadece kendinizi düşünecek kadar bencil olmayın. Hayatımızda dahi sansür var burda bari olmasın, olmamalı.

Untouchable Untouchable Kendimim Kendim Kullanıcı
  • Üyelik 09.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Bilgi İşlem
  • Mesajlar 240
  • Beğeniler 18 / 84
  • Ticaret 0, (%0)
Devir para devri, devir kendini düşünme devri. Bugün bir çok insan paranın kölesi olmuş para için yapmayacakları şey yok din kalmamış iman kalmamış her şey zayıflamış en Müslümanım diyen adamın önüne 1 milyon dolar atsan illegal bir iş teklif etsen yapar yapmaz bilinmez ama uzun uzun düşüneceği bir gerçek para bu ne din tanıyor ne iman.
Bu gün kim ülkenin başına geçse biliyorum ki hepsi halkı sömürecek sağ sol orta yan üst köşe ne taraf olduğunun hiç bir önemi yok amaçları halka hizmet olabilir mi ? Parti başkanları millet vekilleri hepsi konuşuyor bunu yapacağım şunu yapacağım aç kalmayacak herkes tok gezecek diye ee bu adamların şuan da maddi durumları zaten iyi bir dünya paraları var hangi partili buraya cami yaptırdı buraya okul yaptırdı ya da x bir şey yaptı diye haber oldu ? Başkan , Başbakan olduktan sonra onu 100 yaşında ki adamda yapar ne var devletin kasasından al yaptır. Yazacak çizilecek o kadar çok şey var ki ama bitmiyor ben yaz yaz bıkıyorum onlar soymaktan bıkmıyor.
Sansür olayına gelirsek en basit örneği dün çıkan ses kaydı olayı bazı linkler sansüre takılıp engellenmiş mesela neden engelliyorsun madem bu gerçek değil al muhalefet partisini yanına gel hacı en profesyonel adama gidip inceletelim de vur elini masaya neden bunu yapmıyorlar engelliyorlar hep montaj olduğu kanıtlanırsa yapacağı primi düşünebiliyor musunuz? neyse kim olursa olsun aynı tas aynı hamam a yerine b olacak bizi sömüren. Tek kızdığım nokta bazıları bu adamlara haşa Allah gibi tapmaları.

Kozba Kozba SEO ve Editörlük Kullanıcı
  • Üyelik 24.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Blog Yazarı
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad D** K**
  • Mesajlar 594
  • Beğeniler 6 / 174
  • Ticaret 12, (%100)
Sansürü destekleyen arkadaşlar, internet üzerinden müzik indirmesin, film - dizi izlemesin, programlarına lisans ücreti ödesin, sonra sansürü desteklesin.
Umitoloji Yasemin81

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

Umitoloji Umitoloji Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 255
  • Beğeniler 50 / 56
  • Ticaret 2, (%100)
Tamamen saçmalık tamamen rezalet bir durum, tvlerin beyin yıkadığı günümüzde internette bunu kolayca yapamıyorlar. Tv de sana ne dayatılırsa onu alırsın keza tüm kanallar tüm yayın akışları bir alo ile değiştiriliyor istenilen haber istenilen siyasetçi üzerine haber yapılabiliyor. Ben senelerdir 1 dk oturup tv izlememişimdir. Son olaylarda internetin gücünü gören iktidar bunada el atmak zorunda kaldı çünkü interneti engellenemez bir güç olarak görüyorlar, çünkü internete alo diyip yazıları değiştiremezsin.

Destek veren arkadaşlar için tek dileğim, hayatınızı idame ettirdiğiniz bir site olduğunda yada bir yakınlarının, siteyi bir alo ile haber vermeden kapattıklarında göreceğim. Yada tüm internet kayıtlarınızın size karşı kullanıldığı zaman, bir koyunmuş gibi güdülme psikolojisi içinde halkın devletten korktuğu bir Türkiye'yi tam olarak anladığınızda göreceğim.

Tek ricam yetkilendirmenin yapıldığı kurum ve kuruluşların kadrolarına ve bu yasayı destekleyen kişilerin bağlantılarını kontrol edin görün ki internetinde tv ler gibi bir alo ile manipüle edilebileceğini.
Yasemin81

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 6 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 6 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al