Devir para devri, devir kendini düşünme devri. Bugün bir çok insan paranın kölesi olmuş para için yapmayacakları şey yok din kalmamış iman kalmamış her şey zayıflamış en Müslümanım diyen adamın önüne 1 milyon dolar atsan illegal bir iş teklif etsen yapar yapmaz bilinmez ama uzun uzun düşüneceği bir gerçek para bu ne din tanıyor ne iman.
Bu gün kim ülkenin başına geçse biliyorum ki hepsi halkı sömürecek sağ sol orta yan üst köşe ne taraf olduğunun hiç bir önemi yok amaçları halka hizmet olabilir mi ? Parti başkanları millet vekilleri hepsi konuşuyor bunu yapacağım şunu yapacağım aç kalmayacak herkes tok gezecek diye ee bu adamların şuan da maddi durumları zaten iyi bir dünya paraları var hangi partili buraya cami yaptırdı buraya okul yaptırdı ya da x bir şey yaptı diye haber oldu ? Başkan , Başbakan olduktan sonra onu 100 yaşında ki adamda yapar ne var devletin kasasından al yaptır. Yazacak çizilecek o kadar çok şey var ki ama bitmiyor ben yaz yaz bıkıyorum onlar soymaktan bıkmıyor.
Sansür olayına gelirsek en basit örneği dün çıkan ses kaydı olayı bazı linkler sansüre takılıp engellenmiş mesela neden engelliyorsun madem bu gerçek değil al muhalefet partisini yanına gel hacı en profesyonel adama gidip inceletelim de vur elini masaya neden bunu yapmıyorlar engelliyorlar hep montaj olduğu kanıtlanırsa yapacağı primi düşünebiliyor musunuz? neyse kim olursa olsun aynı tas aynı hamam a yerine b olacak bizi sömüren. Tek kızdığım nokta bazıları bu adamlara haşa Allah gibi tapmaları.