lostyazilim
tr.link

Business manager'deki Hedef Kitleyi İnstagramda Kullanma

15 Mesajlar 2.519 Okunma
lstbozum
tr.link

Trakyacus Trakyacus WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.11.2019
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Bebek giyim Satış
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad H** P**
  • Mesajlar 22
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
anladım ,peki aktif reklamımın hedef kitlesini şimdi değiştirsem businessten hedef kitle 0 lanacak mı kayıt mı olacak

eğer oluyorsa hem instagram profiline git demiş olucam hemde güzel hedef kitle olmuş olacak.

Bazısı olmaz diyor bazıları olur diyor bilemedim bende:D

wmaraci
reklam

Muhammedalican Muhammedalican Kullanıcı
  • Üyelik 25.01.2018
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Sosyal Medya Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** C**
  • Mesajlar 251
  • Beğeniler 72 / 83
  • Ticaret 0, (%0)

ramazankonur adlı üyeden alıntı

[QUOTE=Muhammedalican;3403110]

facebook üzerinden verilen bir reklama yorum yapıldıgında instagram üzerinden anlık görüp yanıtlayamıyorsun.Burada hız detayı siparişe dönüşmede ciddi bir gereklilik.
İnstagram ve facenbook tabiki entegreli ama instagram üzerinden verilen reklamlar facebook üzerinden tam anlamıyla kullanılamıyor.Ki zaten reklam detaylarında uyarı çıkıyor.

Siparişler saece web sitesi üzerinden alınacaksa evet facebook dan reklam oluşturmak gerekli.Ama instagramdan birebir müşteri görüşmesi yapıalcaksa reklamı instagramdan başlatmak daha mantıklı

Şuan ben aynı belirttiğiniz şekilde işlem yapabiliyorum belirttiğiniz hataları aldığım durumlar oldu bu gibi durumlarda facebook destek hattına yazın yardımcı olurlar..

Muhammedalican Muhammedalican Kullanıcı
  • Üyelik 25.01.2018
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Sosyal Medya Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** C**
  • Mesajlar 251
  • Beğeniler 72 / 83
  • Ticaret 0, (%0)

Trakyacus adlı üyeden alıntı

anladım ,peki aktif reklamımın hedef kitlesini şimdi değiştirsem businessten hedef kitle 0 lanacak mı kayıt mı olacak

eğer oluyorsa hem instagram profiline git demiş olucam hemde güzel hedef kitle olmuş olacak.

Bazısı olmaz diyor bazıları olur diyor bilemedim bende:D

Kısaca şöyle söyleyeyim hedef kitle değişir ve son yaptığınız değişiklik üzerinden kayıt alarak reklamlarınız yayınlanır.

-Bir reklamdan çok verim alırsanız o kitle üzerinde çok fazla oynama yapmayın.
-Kitle üzerinde yapacağınız her güncelleme facebook tarafından onaylama sürecine girer ve tekrar veri toplamak zorunda kalır.

5 yıllık deneyimim üzerinden söylüyorum :)

• Üyelik 01.11.2019
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad H** P**
  • Mesajlar 22
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Teşekkür ederim ozaman instagramdan çıkış yapıp hedefkitle değiştir deyip güncelliyorum işlem tamam

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 01.11.2019
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad H** P**
  • Mesajlar 22
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)

ramazankonur adlı üyeden alıntı

[QUOTE=Muhammedalican;3403110]

facebook üzerinden verilen bir reklama yorum yapıldıgında instagram üzerinden anlık görüp yanıtlayamıyorsun.Burada hız detayı siparişe dönüşmede ciddi bir gereklilik.
İnstagram ve facenbook tabiki entegreli ama instagram üzerinden verilen reklamlar facebook üzerinden tam anlamıyla kullanılamıyor.Ki zaten reklam detaylarında uyarı çıkıyor.

Siparişler saece web sitesi üzerinden alınacaksa evet facebook dan reklam oluşturmak gerekli.Ama instagramdan birebir müşteri görüşmesi yapıalcaksa reklamı instagramdan başlatmak daha mantıklı

İnstagramdan reklam çıkarken ben mesela

bebek çocuk takımları satıyorum

23-43 yaş kadınlar türkiye diyorum
ilgi alan çocuk kıyafetleri diyorum kitle 3.6 milyon çıkıyor böyle reklam mantıklı mı yoksa daha verimli ne yapabilirim

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al