-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / K
-
Meslek
Doktor
-
-
Ad Soyad
H** İ**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Zaten ilk defa facebook sayfası açıyorum, bunun için bir eğitim gerektiğini bilmiyordum. Ben sadece aynı adı taşıyan web sitemdeki yazıları paylaşıyorum sayfada, başka da birşey yapmıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / K
-
Meslek
Doktor
-
-
Ad Soyad
H** İ**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Yalnız wordpressdeki görsellerin bazıları facebook'da paylaşınca çıkmıyor, bazıları büyük çıkıyor, bazıları küçük kare şeklinde çıkıyor. Sebebi bir türlü çözemedim. Tüm görselleri aynı pikselde yüklüyorum oysa
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Turizm
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Benimde Kadın ve aile ile ilgili sitem ve sosyal hesaplarım var nacizane tavsiyem şudur ki reklam verin eğer reklam vermeyle alakalı bişiler bilmiyorsanız öğrenin hedef kitlenizi iyi seçin ve sizinle alakalı olan sayfalardan destek isteyin ben denedim 1-2 sayfa destek oldu sağolsunlar öyle öyle 6bin'i bulduk
1 kişi bu mesajı beğendi.
imza yok parmak bassam?
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
İnsan
-
-
Ad Soyad
B** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yeni açtığın facebook sayfasına direk link paylaşırsan o sayfayı kasamazsın. Facebook'un sevmediği şeylerden birisi bu. Öncelikle sayfanı belli bir kıvama getirmen gerekli ondan sonra link paylaşacaksın..
Hızlı büyümek istiyorsan da dikkat çekici içerikler paylaşıp onları sponsora vererek büyüyebilirsin hızlıca.. Kategorin sağlık sende sağlıkla ilgili dikkat çekici içerikler paylaşman gerekiyor
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / K
-
Meslek
Doktor
-
-
Ad Soyad
H** İ**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Yeni açtığın facebook sayfasına direk link paylaşırsan o sayfayı kasamazsın. Facebook'un sevmediği şeylerden birisi bu. Öncelikle sayfanı belli bir kıvama getirmen gerekli ondan sonra link paylaşacaksın..
Hızlı büyümek istiyorsan da dikkat çekici içerikler paylaşıp onları sponsora vererek büyüyebilirsin hızlıca.. Kategorin sağlık sende sağlıkla ilgili dikkat çekici içerikler paylaşman gerekiyor
Öncelikle siteyi biraz daha büyütüp, facebook sayfasına daha sonra yömelmem en mantıklı olanı sanırım. Teşekkürler