HydR
The wrath of God :)
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Serbest Meslek Erbabı
-
-
Ad Soyad
H** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İyi geceler facebook açıp 4 günlüğüne reklam çıktım kdv ile 44-45 TL civarı faturası tuttu fakat hesap kapatıldı ben bu faturayı ödemek istiyorum canlı sohbet hatlarında yetkililer ile yazışmalarım sonucu hiçbir şey elde edemedim reklam hesabı numarasını soruyorlar mail adresini veriyorum erişemiyorlar bu fatura bana ileride problem çıkartırmı hiçbir şekilde ödeyecek kanal bulamıyorum bu konuda bilgisi olanlar yazabilirmi ?
1 kişi bu mesajı beğendi.
HydR
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Serbest Meslek Erbabı
-
-
Ad Soyad
H** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
neden çıkartmaz sonuçta bir alınan bir hizmet var ve karşılığını almaları lazım değilmi ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
BT Eğitmeni - Webmaster
-
-
Ad Soyad
i** B**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Ya hocam sorma. Sanal kartıma para atmayı unutmuşum 2 kere çekmeye çalışıp hesabımın reklam hesabımla bağlantısını kesmişler. Adamlarla yazışıyorum "ÖDEMEK İSTİYORUM YA" diyorum işte yok bağlanamıyor, yok hesap ilişkisi bulunmamakta. 90 lira borcum var Facebook'a adamlara ödemek için kaç kere yalvardım alın şu parayı nolur dedim sanal karta sürekli para atıp alın ya dedim bu dünyadan borçlu gitmek istemiyorum dedim.
Yok olmuyor adamlar almıyor borcu. Ben bu dünyaya 90 lira takıp gideceğim anlaşıldı.
HydR
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Serbest Meslek Erbabı
-
-
Ad Soyad
H** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bende dedim ismi esraydı teknik ekipten bana hediye ettiniz heralde bu faturayı teşekkürler yazdım hiç tepki vermiyor borcunuz yok diyor sürekli ben farklı birşey diyorum onlar farklı birşey diyor ben sanal kart kullanmadım direk kendi kredi kartımı ekledim zamanı geldiğinde türkiyede ofis filan kurarsalar öderiz birşekilde uğraşamıycam :laugh:
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci , Android Developer
-
-
Ad Soyad
E** Ş**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
hesaba en az 1 kere kartınızı eklediyseniz ve kendi elinizle kart bilgilerini silmediyseniz habersiz çekim yapabiliyor. dikkat edin
Profesyonel Android uygulama yazımı.
HydR
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Serbest Meslek Erbabı
-
-
Ad Soyad
H** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
evet kendim ekledim silemedim hesap kapatıldı 4 gün reklam çıkışı devam etti çok tuhaf :) Habersiz çekimden kastınız fatura tutarı kadarmı yoksa fazla miktarlarmı ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci , Android Developer
-
-
Ad Soyad
E** Ş**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
HydR adlı üyeden alıntı
evet kendim ekledim silemedim hesap kapatıldı 4 gün reklam çıkışı devam etti çok tuhaf :) Habersiz çekimden kastınız fatura tutarı kadarmı yoksa fazla miktarlarmı ?
ben 50 küsür ₺ reklam vermiştim ve tek seferde ödedim. sonrasında bir ara hesap hareketlerini inceledim bi 17 çekmiş bi 7 çekmiş bi 13 çekmiş. kartı kaldırdım da kurtuldum
Profesyonel Android uygulama yazımı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Dijital Reklam Yönetimi
-
-
Ad Soyad
C** O**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
5 Yıl önce bir hesabımı kapattılar. İçeride 11 TL borçlu bakiye kaldı. Ödemek için yazmadığm, ulaşmadığım yer kalmadı. En son pes ettim. Hala o hesapta 11 TL borclu duruyor :) Kısacası bir şey olmaz.