ilkanbalkan adlı üyeden alıntı

Ya hocam sorma. Sanal kartıma para atmayı unutmuşum 2 kere çekmeye çalışıp hesabımın reklam hesabımla bağlantısını kesmişler. Adamlarla yazışıyorum "ÖDEMEK İSTİYORUM YA" diyorum işte yok bağlanamıyor, yok hesap ilişkisi bulunmamakta. 90 lira borcum var Facebook'a adamlara ödemek için kaç kere yalvardım alın şu parayı nolur dedim sanal karta sürekli para atıp alın ya dedim bu dünyadan borçlu gitmek istemiyorum dedim.

Yok olmuyor adamlar almıyor borcu. Ben bu dünyaya 90 lira takıp gideceğim anlaşıldı.


malesef elin gavuru 3-5 kuruşun peşine düşmüyor.

bende deneme hesabı amazon vds açmıştım 1 tane açarsanız 1 ay 2 tane 15 gün diye azalıyordu bende deneme amaclı açtım biticek diyede bi daha girmedim 3 ay sonra mail geldiğini fark ettim 850 dolar ödeme yapmanız gerekmektedir diye.

ingilizce olsa'da görüşmeler sonucunda evet fakat kapatmamışsınız fakat üzülmeyin ödemek zorunda değilsiniz eğer ödemezseniz hesabınız askıya alınır ve size ödeme için bir link paylaşılır öderseniz açılır ödemezseniz bir daha hesabınızı kullanamazsınız onun dışında bir sorun yaşamazsınız dedi öyle'de oldu ben ödeme yapmadan (yapmadım'da) kartımdan deneme dahi yapılmadı bildikleri halde.