2 Adet Google Organik Hit Linki Çalışması 10 TL
4 Adet Google Organik Hit Linki Çalışması 20 TL
7 Adet Google Organik Hit Linki Çalışması 30 TL
12 Adet Google Organik Hit Linki Çalışması 50 TL
Bu hizmetimizle sadece link oluşturma hizmeti desteği vereceğiz ilk anahtar kelimeniz ile oluşturacağımız linki https://pingomatic.com ile pingleyecegim. Bu pakette tanıtım yazısı ve sosyal medya paylaşım desteği bulunmamaktadır.
Bu çalışmanın amacı google.com.tr de çıkmak istediğiniz kelimelerde çıkmanız ve çıkana kadar hedef kelimeniz ile sitenize organik hit alabileceğiniz linki temin etmektir.
İlk sayfaya çıkma konusunda garanti vermiyorum ama genel seo çalışmaları içinde güzel bir seo çalışması yolu izlerseniz 2 ay içinde ciddi manada sıralamaya girebilirsiniz.
Bu linkleri sosyal medya, blogspot, wordpress, tumblr (özellikle tumblr backlink paketleri) ile güzel backlink örgüsü oluşturursanız çok güzel yol kat edersiniz. Forumda tumblr backlink hizmeti veren arkadaşlar bulunmaktadır. SEO Çalışmalarının amacı anahtar kelime veya kelimelerinizle sitenizi google.com.tr çıkarmak onun için seo çalışmaları yaptırılmaktadır ben size kolaylık olması için size böyle bir hizmet vererek birkaç ayda çıkacağınız anahtar kelimeler ile hemen hit olabileceğiniz link inşaası yapıyorum geri kalan çalışmalar size kalmış oluyor isterseniz uygun fiyatlara genel seo çalışması konusunda da yardımcı olabilirim. Tercih hakkına sahip bulunmaktayım.
Konuyu genel manada anlattım lütfen sorularınızı konuyu baltalamayacak şekilde şahsıma iletirseniz sevinirim.
Bu çalışmadan forumda bir arkadaşa link çalışması yaptım çalışmanın fotosu aşağıda yer almaktadır.
Bu çalışmada ilk zamanlarda sıralama kaybı olabilmektedir ama zamanla mevcut sıradan üstte çıkmaktadır. Saygılar.
İletişim: Turan KAYA | Cep & WhatsApp 0543 249 5447 | Skype: seomarkam
Ödeme: EnPara (Finansbank) | Vakıfbank | Akbank | Şekerbank | Kuveyttürk | Denizbank