500+ Referans ile sizlerleyiz!
Günümüzün en yaygın hobilerinden olan Online film izleme / Film İndirme / Dizi izleme sitelerinize hit arttırma yöntemleri ve site içi optimizasyon ve Hitlendirme çalışması yapıyoruz.
6 senenin verdiği bilgi ve tecrübe ile sizlere hizmet veriyorum.
Konuların nasıl eklemesi gerektiğini, Google de üst sıralara nasıl çıkılacağını, en hit alan konuları, herşeyiyle sizlere detaylı olarak rapor ediyoruz.
Site içi optimizasyonda neler var?
(Site içi optimizasyon çalışması wordpress'i kaplar, hitlendirme çalışması tüm siteler içindir.
Wordpress içindir;
-Görsellerden hit alabilmeniz için ayarlar
-Videolardan hit alabilmeniz için ayarlar
-Etiketlerden hit alabilmeniz için ayarlar
-Resimlerin optimize edilmesi
-Hızlı index alabilmeniz için bir takım çalışmalar
-Seo ayarlarının yapılması
ve eksik görülen tüm ayarlar yapılır..
Fiyat 50 :tl dir.
Ödeme: Finansbank Enpara
Forum Dışı için mail adres; ***emrah=> hotmail.com.tr
Site adresinizi iletin, İnceleyip detaylı olarak dönüş yapalım.
####################
Evet arkadaşlar, biraz abarttık ama GERÇEK!
12 Gün 65K
Devamı: 30 günde 100k
Ve siteyi sattım.
http://www.***.net/yeni-site/981498-70k-film-sitesi-uygun-fiyata-satilik.html
######### YENİ REFERANS ########
#################
[COLOR=Red][SIZE=4]Eski sitesi olupda hitlendiremeyenler ve de Yeni Site Açacak Arkadaşlar Kesinlikle bu konudan yararlanmalı![/SIZE][/COLOR]
Konumuzdan çalışma yaptırana
70 TL Değerindeki Ozmovie V4 Film Teması Sadece 45 TL!
[COLOR=#ff0000]
[/COLOR]
[SIZE=4][COLOR=#ff0000]
[/COLOR][/SIZE]
Not: Lütfen Konuya yazmadan pm göndermeyin, karışıklık olabiliyor bu yüzdende takip edemiyorum.
NOT: Çalışmanın herhangibir garantisi ve iadesi yoktur. Sonuçta siteyi yöneten sizsiniz. Teşekkürler.
#################
Hizmet alan bazı arkadaşların Yorumları;
Arkadaşa çalışma yaptırdım yavaş yavaş meyvelerini alıyorum arkadaşlar...
Eskiden açtığım konular 2 güne kadar bile zor index alırken şimdi hemen aramalarda yer alıyor...
Çok yakında sayaç görüntüsünü koyacağız inş :) Kesinlikle bu hizmeti herkese tavsiye ediyorum, hit ve index sorununuz varsa kesin çözüm ;)
Eskiden açtığım konular 2 güne kadar bile zor index alırken şimdi hemen aramalarda yer alıyor...
Çok yakında sayaç görüntüsünü koyacağız inş :) Kesinlikle bu hizmeti herkese tavsiye ediyorum, hit ve index sorununuz varsa kesin çözüm ;)
Merhabalar bu mesajımı emrah hocama bir borç bilerek yazıyorum. 1 aydan biraz fazla oldu sanırsam çalışma yaptıralı hocam çalışma bittiktin sonra verdiği rapordakilerin hepsini harfiyen uyguladım hitlerim 100 200 lerde gezerken şuan 1.5 k ya ulaştı ve hızla yükselmekteyim. Açtığım konular arama motorlarında sıraya dahi girmezken çalışmalardan sonra ve rapora göre konu açmamdan dolayı genllikle ilk 5 sayfada çıkıyorum bazı kelimelerde ilk sıraya oturdum. Hatta abartısız söylüyorum film izle kelimesinde birden baktım 6.sayfaya fırlamış site ki sitem film izle kelimesinde sıralamda yoktu dahi :D gaza gelip bazı hatalar yaptım kelimede geriledi :D sabırlı olmanızı ve raporu harfiyen uygulamanızı öneririm. Emrah hocam tşkler böyle düşük bir fiyata kapsamlı ve çok işe yarar bir çalışma yaptığınız için.
Emrah arkadaşa film sitem için çalışma yaptırmıştım. ayın 7 sinde 5k olan site şuan 15 k larda nazar değmesin. teşekkürler.
Yeni bir dizi sitesi açtım, henüz alexası bile n/a yazmakta o kadar yeni. NS'leri ayarlayalı 24 saat olmadı o kadar yeni... 20 konu çektim botla, anında index. Yok böyle çalışma:) bu adam bu işi biliyor dostum.
masterthone adlı üyeden alıntı
çalışma yaptırmıştım arkadaşa. Sayesinde 10 günlük site 5 k oldu hosting dayanndıramıyorum hızla yükseliyor. BU ADAM BİR HARİKA DOSTUM!http://www.***.net/1067390309-post566.html
60-70 hitli olan site çalışmadan sonra 2k oldu ve hızlı bi şekilde çıkıyor :)
http://prntscr.com/17h4p5
teşekkürler emrah hocam
http://prntscr.com/17h4p5
teşekkürler emrah hocam
25 Günde sitemi 25K ya çıkardı 0'dan teşekkürler emrah
doctor_cmptr adlı üyeden alıntı
emrah beyle çalışma yapılmış olup , yaptıgı yönlendirmeler sonucu çok kısa sürede sitenin hitleri katlanarak arttı..
Teşekkürler emrah bey....
Emrah beyle sitem için çalışma yapmıştık işlerini halledip bana temiz anlaşılır bir rapor sundu, yapmam gerekenleri söylemesi ve benim onları takip ederek sitemi geliştirmemin sonuçları aşağıdadır.
Kendisine teşekkürler.
Kendisine teşekkürler.
Film sitesinde yükseliş = Emrah Film Sitesi Optimizasyonu :) Arkadaşla çalıştım dediklerini uygular uygulamaz hafta hafta yükselişin farkına vardım önce 500'den 1000'e 1000'den de 3500 e hatta bu arkadaş yüzünden vps değiştirmek zorunda kaldım :) bakalım daha ne kadar ilerleyeceğiz.
bahsi geçen ücreti layıkıyla hakeden bir arkadaştır.
bahsi geçen ücreti layıkıyla hakeden bir arkadaştır.
İşin başarılı bir uzman kesinlikle bu işten anlıyor film sitesi açmayı düşünüyorsanız ilk önce arkadaşa danışın derim ben memnun kaldım yapmış olduğu çalışma sayesinde 50 k hit yaptım ve şimdi yeni bir proje için çalışmaya başlıyoruz.
İnanmayanlara Kanıt
İnanmayanlara Kanıt
Raporumu aldım çalışmalarıda gördüm gerçekten öyle baktım deyip bakmamış baştan aşağı analiz yapmış ve bana gerekli herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlatmış raporda teşekkür ederim.
arkadaşın yaptıgı işten menmun kalmayan birisi varsa ben menmun kalmadım desin
Gerçekten 10 numara iş çıkarıyor ben bundan sonra hiç bir zaman başka kimse aramadan emrah kardeşimle iş yapacam
Gercekten tavsiye edilir arkadaş
Gerçekten 10 numara iş çıkarıyor ben bundan sonra hiç bir zaman başka kimse aramadan emrah kardeşimle iş yapacam
Gercekten tavsiye edilir arkadaş
Emrah, hayırlı işler yaptığın çalışma gerçekten başarılıydı sitem yeni olmasına rağmen verdiği rapordaki uygulamaları ve kendi bildiğim teknikleri uygulayarak ilk 8 günde yakaladığım hit tablosu aşağıda;
Bayram yaklaştığı için hitler biraz düşüşe geçti ama bayramdan sonra yükseleceğine eminim.
Saat 21:36 hit 180 ben Emrah'a kefilim.
Hayırlı akşamlar
Bayram yaklaştığı için hitler biraz düşüşe geçti ama bayramdan sonra yükseleceğine eminim.
Saat 21:36 hit 180 ben Emrah'a kefilim.
Hayırlı akşamlar
Emrah arkadaşla çok işler yaptık tavsiye edebileceğim bir dostum :) Bu paketi kullanmıştık :) çok yararıda dokundu .
yanılmıyosam 15 ağustosta çalışma yaptırdık arkadaşa. sayaç resmini aşağıya ekliyorum varın gerisini siz yorumlayın :) ayrıca sayyac.com ve say.ac ne yazıkki eksik sayıyor. analitik raporlarına göre say.ac nerdeyse 5k hitin 1k kadar oranını saymıyor. sayyac.com ise analitik'e göre
sayyac.com 4900 ise
analitik o gün 5200'lerde
sayyac.com 4900 ise
analitik o gün 5200'lerde
Buda 20 günlük müşterim;
Yaklaşık 20 gün önce sıfır domaine sıfırdan kurulan site 1k tekil hite ulaştı teşekkür ederim ve sonrası için tavsiyelerinizi bekliyorum
Arkadaşa yaptırdığım çalışma sonuç vermeye başladı. Hemde gözle görülür şekilde. Teşekkürler.
Arkadaş ile çalışmak için hiç beklemeyin bile size sunacağı raporu harfiyen uygulayın ve arkanıza yaslanıp sitenizin nasıl hit aldığını izleyin :)
Arkadaşa çok teşekkür edıyorum.İşinde başarılı bir arkadaş aldıgı paranın hakkını fazlasıyla verıyor.İşden ziyade bi çok soruma cevap verdi böyle degerli insan bulmak çok zor bu zamanda.Tekrar çok teşekkür edıyorum kardeşim.
Tek kelimeyle harika... Kesinlikle tavsiye ediyorum/ Bu arkadaşı sakın kaybetmeyin
hacım bu konudan dolayı sana insan demiyorum biliyorsun hitlenme çalışmalar ilk gün ve 2. gün kendini belli etmeye devam ediyor. hitlerim %100 arttı. insallah devamında gelir
40 günlük sitemin hit grafiği.
Beraber çalışmalarımızın sonucu işte ortada.Tek yaptığım verdiği rapor doğrultusunda hareket etmek oldu.Teşekkür ederim GFB.
evde boş boş oturuyordum. kafamda kendime ait bir site açma fikri vardı. arkadaşın konusuna rastgeldim. yazdıklarını okuyunca ve referanslarını görünce bir film sitesi açmaya karar verdim. 14 şubatta domain ve host aldım. 15 şubatta arkadaşla çalışmaya başladık. siteyi inceledi ve güzel bir rapor hazırladı. dediklerini aynen uyguladım ve sonuç ortada. acemiyim. yani webmasterlık nedir bilmem. arkadaş taktiği söyledi ben uyguladım. sadece arkadaşın dediği doğrultuda düzenli içerik ekledim 1 ay boyunca. yaptığım başka birşey yoktu. siteye backlink, sosyal link gibi çalışmalar yaptırmadım.
optimizasyondan önce 800-900 olan hitim bugün 2k yı bulmuş durumda teşekkür ederim arkadaşa
İşini titizlikle ve başarılı yapan biri kendisi. Daha önce film sitesi aldım hitini sadece içerik girerek çok rahat artırmıştım gerçekten iyi yapıyor işini.
anlaşma yapalı 2gün oldu gerçekten sitenin istatistikleri zıpladı. hit sayım çok arttı tavsiye ediyorum bu arkdaşı
1 adet alındı çok ilgilendi herşeyi kurdu teslim etti eline sağlık herşeyi uygulayacam bakalım neler olacak sonucu burada sizlerle paylaşacam.
rapor alındı.. gayet başarılı ve detaylı bir rapor göndermiş.. teşekkürler
Çalışma yaptırıldı raporu teslim etti arkadaş güzel bir çalışma oldu teşekkürler.
Bir referansta benden arkadaş film siteleri konusunda bence bu forumda bir numaradır.(şahsi fikrim)herkese bu arkadaşla çalışmak nasip olur inşallah.
arkadaş işini biliyor 20 günlük sitem 3k hite ulaştı bugün.
tavsiye ediyorum herkese
tavsiye ediyorum herkese
optimizasyon yapılan 0 domain 4. gününde 1k hiti görmeyi başladı. 2. ay sonunda ise 7k hite ulaşmış duruma geldi. Arkadaşın verdiği tavsiyeler sayesinde artmaya devam ediyor gerçekten.
Bu arkadaşı kaybetmeyin sakın.
İşini profesyonelce yapan ender insanlardan biri.
Size bana gönderdiği raporu gösteremem ama diyeceğim süper.
Eğer kelime kelime uygulanırsa kısa zamanda hit almanız kaçınılımaz.
Her şey için teşekkürler
(sırada 4 site daha var seni bekleyen)
İşini profesyonelce yapan ender insanlardan biri.
Size bana gönderdiği raporu gösteremem ama diyeceğim süper.
Eğer kelime kelime uygulanırsa kısa zamanda hit almanız kaçınılımaz.
Her şey için teşekkürler
(sırada 4 site daha var seni bekleyen)
Çalışmaya başlandı ve sıfır domain olmasına rağmen hızla indexler artıyor. İnşallah 1 aya kalmaz 2 3k olacak herkese öneririm.
bende raporu aldım.. Güzel ve yararlı olacak bir rapor sundu arkadaş teşekkür ederim
Arkadaşa tekrar teşekkür etmek istiyorum öncelikle, sitemin hiti 1 aydır 3k'larda idi, düşüşteydi.. Dediklerini uyguladıktan sonra eski hitlerim geri gelmeye başladı sitemin hiti pazartesi itibariyle 5k
teşekkür ediyorum renkdaş
iyi çalışmalar..
teşekkür ediyorum renkdaş
iyi çalışmalar..
1 ay olmadan %25 hit artışı oldu sitemde çok teşekkür ediyorum tekrardan
Sitemle ilgili analizleri ve raporu benim için gerçekten çok bilgilendirici oldu kendisine çok teşekkür ederim
Film sitem için raporu aldım, çok faydalı olacağa benziyor, gelişmeleri yine aktarırım. Teşekkürler!
Çalışma yaptırıldı yeni siteye daha şimdide uçuyor.
Eline sağlık.
Eline sağlık.
İşini çok iyi yapan bir arkadaş tüm film sitesi sahiplerine tavsiye ederim.
Birsürü link ve backlink alacağınıza çok uygun fiyata bu hizmeti alın daha iyi
Birsürü link ve backlink alacağınıza çok uygun fiyata bu hizmeti alın daha iyi
arkadaşlar çalışıldı güzel detaylı bir anlatımla analiz etmiş. Teşekkür ediyorum kendisine
Çalışma Yaptırıldı Gayet İlgili bir Arkadaş
Çalışma Yaptırıldı Gayet İlgili Bir İnsan
arkadaşa çalışma yaptırdım çok yardımsever birisi gerçekten ve çok yardımcı oluyor Allah razı olsun
Film sitem için aldım hizmetini saolsun önerileri aldıgım gün %5 filan hitlerim aarttı gün geçtikçede artıyor
Hitleri gittikçe artıyor 5. günde 144'e vurdu.
güzel hizmet
güzel hizmet
sitemin hitleri 200 civarıydı 1 aylık arkadasla çalışma sonrası şuan 2k civarı günlük tşk ediyorum kendisine işini çok çok iyi yapan biri
raporu teslim aldım gerçekten yararlı bilgiler var 2. günden hitlerimde yükseliş oldu.
sitemin hiti 200 felandı arkadasla çalıştıktan 1 ay sonra sitemin hiti şuan 2-3k arası dolaşıyor kelimelerde de ilk 8 sayfaya yerleştim saolsun arkadaş
6 Gün Önce Acdigim Film Sitesine, GFB arkadasimizin verdigi Optimazyonunu Kullandim ve Sonuc Ortada (:
Arkadaslar; Herkeze Öneririyorum
Arkadaslar; Herkeze Öneririyorum
Bende arkadaştan 3 gün önce hizmet aldım gerçekten sunduğu rapordaki adımları düzgün bir şekilde uygularsanız hit almanız kaçınılmaz.Kendiside çok yardımcı ve iyi birisi.Aşağıdada hitlerimin yükselişinin resmini koyuyorum.
Site açmadan önce arkadaştan raporumu aldım. Çok detaylı güzel bir rapor sundu. Teşekkürler.
Diğer referanlara trader üzerinden ulaşabilirsiniz..