lostyazilim

İngilizce içerikli sitemde yol gösterebilecek birilerini arıyorum. (ücretli-ücretsiz)

5 Mesajlar 683 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

metekog metekog WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.11.2017
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Shlimazl
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 224
  • Beğeniler 83 / 40
  • Ticaret 6, (%100)
Başlıkta da okuduğunuz gibi ingilizce bir sitem var. Site açılalı 1 ay gibi bir süre oldu.
Site içeriği yabancı dizi incelemeleri. Site açıldıktan 1 ay sonra anahtar kelimede 60. sıralara kadar geldi. Fakat baştan kurmam gerekti bu işlemden sonra sıralamadan çıktı. Organik hit almak istiyorum. Yoluma backlink alarak mı devam etmeliyim yoksa makale mi almalıyım? Nasıl bir yol izlemeliyim?

LİNK

wmaraci
reklam

• Üyelik 18.11.2017
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Shlimazl
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 224
  • Beğeniler 83 / 40
  • Ticaret 6, (%100)
Güncel

aries aries WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.09.2017
  • Yaş/Cinsiyet 50 / E
  • Meslek işçi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 828
  • Beğeniler 150 / 384
  • Ticaret 1, (%100)
Değerli arkadaşım açmış olduğunuz site hangi sektöre hitap ediyor... sosyal medya ağırlıklı mı? oyun sitesi mi? teknoloji haberleri mi? yazıyorsunuz, futbol maç yorumları mı? nedir... blog mu? açtınız, haber sitesi mi? hangi alana yönelik... İngilizce site açmışsınız gayet güzel ama bugüne kadar sitenizi geliştirmek adına ne yaptınız ve neler yapmak istiyorsunuz... beklentiniz nedir? nasıl yardımcı olalım size...

Çok ucu açık bir başlık... Biraz daha detay verirseniz karşılık beklemeden yardımcı olacak arkadaşlar var forumda, hem daha hızlı geri dönüş alırsınız...

• Üyelik 18.11.2017
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Shlimazl
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 224
  • Beğeniler 83 / 40
  • Ticaret 6, (%100)
aries güncelledim hocam

wmaraci
wmaraci

aries aries WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.09.2017
  • Yaş/Cinsiyet 50 / E
  • Meslek işçi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 828
  • Beğeniler 150 / 384
  • Ticaret 1, (%100)
metekog siteniz güzel... ancak daha çok yeni şu an için backlink almanın çok da faydası olacağını sanmıyorum. İnceleme yazılarını sanırım imdb'den almışsınız, en azından bu yazıları özgünleştirebilirseniz daha faydalı olur. Benim nacizane önerim makaleye yüklenin. Tek dizi incelemelerine ilave olarak "en iyi cinayet dizileri" "2019'da en çok beklenen diziler", "en çok seyredilen komedi dizileri" vs vs tarzında özgün makaleler girerseniz çok daha faydalı olur. Rekabeti yüksek olan bir sektör organik hit almanız biraz zaman alacaktır. Uzun vadeli düşünün... başarılar diliyorum.

wmaraci
Konuyu toplam 5 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 5 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al