ilkhan468
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
yazılım
-
-
Ad Soyad
I** G**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Bir adet univer.site adında domainim var aklımdada bir adet proje var bu projeye girişicek maddi imkanım şuanda mevcut değil bu imkanı sağlayabilecek arkadaşlar ile görüşmek isterim yaklaşık olarak bir iki aylık bir süreçte ilk sayfalara gelebileceğini düşünüyorum kazanç yarı yarıya olucak
Nasıl Bir Proje Düşünüyorum ?
-Hergün 3-5 makale yazmayı düşünüyorum
-İlk etapta bir forum olarak kurup il il her üniversiteye kategori açmayı düşünüyorum
-bu üniversitelerden bir kaç kişi bulup üniversitesi hakkında bilgi alıp makalelerler o kategorilere yazılar yazıcağım
-üniversitelerdeki sosyal imkanlara hocalarından kampüsüne ve en önemlisi çevresine kadar bilgilerin bulunduğu
-Hangi kırtasiyede hangi hocanın notu tutuluyor. Nerede ne yenir hangi yurtda kalınır gibi makaleler yazıp forumu güncel tutucağım
-ayriyetten her üniversitenin bulunduğu forum bölümünde insanlar konuşup tanışabilecek veya etkinlikler için kolayca anlaşabilecekler (konser vs)
-ayrıca il il yapılan bölümlerden ev arkadaşı arıyan üniversiteli gençler konuşup anlaşabilicek
-üniversite mezunlarının konuşabileceği veya işsiz üniversitelilerin derdini anlatabileceği bir platform düşünüyorum
ilkhan468
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
yazılım
-
-
Ad Soyad
I** G**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
sosyal platform olarak düşünüyorum aslında üniversite gençlerinin rahatca etkinlik bulabiliceği bir platform örnek veriyorum hatay mkü etkinlikler bölümü tarzında veya aynı üniversiteden konuşabileceği kişiler vb
Mrtcn
PrismaCSI
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Cyber Sec & Project Manager
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Daha iyi bir fikir vereyim, üniversitelerdeki sosyal imkanlara, hocalarından kampüsüne ve en önemlisi çevresine kadar bilgileri ver. Hangi kırtasiyede hangi hocanın notu tutuluyor. Nerede ne yenir hangi yurtda kalınır daha bir sürü eklemeler yapılır.
Web uygulaması ile platform haline getir. Yoksa blog, forum ve diğerleri ile domaini çöp etme.
3 kişi bu mesajı beğendi.
ilkhan468
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
yazılım
-
-
Ad Soyad
I** G**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
dediğiniz çok ilerideki konular yani şöylle anlatayım nerdeyse her üniversiteden bir arkadaşı yekili görevlendirmem veyahut her üniversiteden adam bulmam lazım ama sorun değil 5-6 üniversiteden sonra devamı gelir diye düşünüyorum
web uygulaması ile platform haline getir demişsiniz özel yazılım mı yazdırayım yani benim bildiğim 3 tür alan var blog-forum-portal siz anladığım kadarı ile bunları yapma demişsiniz
ilkhan468
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
yazılım
-
-
Ad Soyad
I** G**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
aslında çok kararsızım şuanda satmak ile satmamak arasında çelişiyorum tmm pm atayım görüşelim
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** Ş**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Mrtcn adlı üyeden alıntı
Daha iyi bir fikir vereyim, üniversitelerdeki sosyal imkanlara, hocalarından kampüsüne ve en önemlisi çevresine kadar bilgileri ver. Hangi kırtasiyede hangi hocanın notu tutuluyor. Nerede ne yenir hangi yurtda kalınır daha bir sürü eklemeler yapılır.
Web uygulaması ile platform haline getir. Yoksa blog, forum ve diğerleri ile domaini çöp etme.
En mantıklısı budur.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Herkez hata yapabilir, pardon herkes. | ibocum.com