Bir adet univer.site adında domainim var aklımdada bir adet proje var bu projeye girişicek maddi imkanım şuanda mevcut değil bu imkanı sağlayabilecek arkadaşlar ile görüşmek isterim yaklaşık olarak bir iki aylık bir süreçte ilk sayfalara gelebileceğini düşünüyorum kazanç yarı yarıya olucak

Nasıl Bir Proje Düşünüyorum ?

-Hergün 3-5 makale yazmayı düşünüyorum
-İlk etapta bir forum olarak kurup il il her üniversiteye kategori açmayı düşünüyorum
-bu üniversitelerden bir kaç kişi bulup üniversitesi hakkında bilgi alıp makalelerler o kategorilere yazılar yazıcağım
-üniversitelerdeki sosyal imkanlara hocalarından kampüsüne ve en önemlisi çevresine kadar bilgilerin bulunduğu
-Hangi kırtasiyede hangi hocanın notu tutuluyor. Nerede ne yenir hangi yurtda kalınır gibi makaleler yazıp forumu güncel tutucağım
-ayriyetten her üniversitenin bulunduğu forum bölümünde insanlar konuşup tanışabilecek veya etkinlikler için kolayca anlaşabilecekler (konser vs)
-ayrıca il il yapılan bölümlerden ev arkadaşı arıyan üniversiteli gençler konuşup anlaşabilicek
-üniversite mezunlarının konuşabileceği veya işsiz üniversitelilerin derdini anlatabileceği bir platform düşünüyorum