lostyazilim
tr.link

Wordpress uzmanı Aranıyor

15 Mesajlar 1.888 Okunma
lstbozum
tr.link

NeTKulis NeTKulis Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 19.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Web tasarım ve güvenlik sistemleri
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad İ** N**
  • Mesajlar 64
  • Beğeniler 4 / 10
  • Ticaret 5, (%60)
Wordpress ve classpress tema eklenti ve kodların da uzman sürekli bizim ile çalışacak çalışma arkadaşı arıyoruz detaylı bilgi için PM atınız lütfen

Yapılacak İşlemler.
1. Tema Türkçe olarak ayarlanması
2. Resim galerisinin ebat ve boyutları seo için uygun hale getirilmesi
3. CSS ve javascript kodların düzenlenmesi
4. Seo analizi, Google PageSpeed, Gtmetrix gibi analiz puanlarının en iyi hale getirilmesi
5. Eklentilerin kurulması ve ayarlanması
6. Mobil uyumluluk işlemleri

Yukarıda yazılı olan maddeleri iyi bilen sorunlara anında çözüm bulan takım arkadaşları arıyoruz konuya yazarak PM isteyenlere PM atılmayacaktır.

wmaraci
reklam

WebAbim WebAbim Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 04.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek WEB DEVELOPER
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 40
  • Beğeniler 1 / 3
  • Ticaret 1, (%100)
buyrun yardımcı olabilirim skype eklyin sametcatalay

• Üyelik 19.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad İ** N**
  • Mesajlar 64
  • Beğeniler 4 / 10
  • Ticaret 5, (%60)

WebAbim adlı üyeden alıntı

buyrun yardımcı olabilirim skype eklyin sametcatalay

Skype eklendi

WPMAVI WPMAVI WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Wordpress
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad B** O**
  • Mesajlar 344
  • Beğeniler 42 / 139
  • Ticaret 0, (%0)
Wordpress ve classpress tema eklenti ve kodların da uzman sürekli bizim ile çalışacak çalışma arkadaşı arıyoruz detaylı bilgi için PM atınız lütfenSiz kimsiniz ? Bide kendinizi tanıtsaydınız...

wmaraci
wmaraci

Panarogga Panarogga Adsense Onay Hizmetleri Kullanıcı
  • Üyelik 15.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Adsense
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 3021
  • Beğeniler 2 / 516
  • Ticaret 130, (%100)
detayları pm atın yardımcı olalım

• Üyelik 19.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad İ** N**
  • Mesajlar 64
  • Beğeniler 4 / 10
  • Ticaret 5, (%60)

crasher911 adlı üyeden alıntı

Siz kimsiniz ? Bide kendinizi tanıtsaydınız...

Beyefendi konuda yazan dışında sorular sormayınız tanımak isterseniz PM denilen bir şey var ne niyetle yazdınız onuda anlamadım benim kim olduğum iş yapacağım kişiyi ilgilendirir sizi değil

Ek Olarak:

Panarogga adlı üyeden alıntı

detayları pm atın yardımcı olalım

Bilgi için PM atınız lütfen yazısını okumanızı rica ediyorum ilginize teşekkür ederim.

• Üyelik 13.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Wordpress
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad B** O**
  • Mesajlar 344
  • Beğeniler 42 / 139
  • Ticaret 0, (%0)
Beyefendi konuda yazan dışında sorular sormayınız tanımak isterseniz PM denilen bir şey var ne niyetle yazdınız onuda anlamadım benim kim olduğum iş yapacağım kişiyi ilgilendirir sizi değil

Ben sizden sadece daha profesyonel bir bakış açısı beklemiştim hepsi bu.

• Üyelik 19.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad İ** N**
  • Mesajlar 64
  • Beğeniler 4 / 10
  • Ticaret 5, (%60)
Ben amatörüm bununla gurur duyuyorum sizden ricam konu ve konularımdan uzak durmanız konu dışı yorum yapmamamız lütfen isterseniz kimlik fotokopimi verim size :)

• Üyelik 13.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Wordpress
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad B** O**
  • Mesajlar 344
  • Beğeniler 42 / 139
  • Ticaret 0, (%0)
Ben amatörüm bununla gurur duyuyorum sizden ricam konu ve konularımdan uzak durmanız konu dışı yorum yapmamamız lütfen isterseniz kimlik fotokopimi verim size Fikirlerimi wmaracı kuralları çerçevesinde istediğim konu başlığı altında yazmakta özgürüm bu şekilde bir uyarıda bulunamazsınız. Bunun dışında, hiç bir detay belirtmeden bir konu başlığı açıyorsunuz ki ben size kendinizi tanıtsanız diyerek aslında yapıcı bir yorumda bulunmuş oluyorum. Sizinle iletişime geçecek potansiyel iş arkadaşlarınız için ki aynı zamanda kendim içinde ( bende o potansiyelin içindeyim çünkü ). Bilgileri direkt burada okumala özel mesaj arasında okumak arasında dağlar kadar fark var çünkü. Agrasifliği bir kenara bırakıp daha yapıcı düşünmenizi ve hareket etmenizi tavsiye ederim.

İyi çalışmalar.
MagaraAdami

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 19.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad İ** N**
  • Mesajlar 64
  • Beğeniler 4 / 10
  • Ticaret 5, (%60)

crasher911 adlı üyeden alıntı

Fikirlerimi wmaracı kuralları çerçevesinde istediğim konu başlığı altında yazmakta özgürüm bu şekilde bir uyarıda bulunamazsınız. Bunun dışında, hiç bir detay belirtmeden bir konu başlığı açıyorsunuz ki ben size kendinizi tanıtsanız diyerek aslında yapıcı bir yorumda bulunmuş oluyorum. Sizinle iletişime geçecek potantisel iş arkadaşlarınız için ki aynı zamanda kendim içinde ( bende o potansiyelin içindeyim çünkü ). Bilgileri direkt burada okumala özel mesaj arasında okumak arasında dağlar kadar fark var çünkü. Agrasifliği bir kenara bırakıp daha yapıcı düşünmenizi ve hareket etmenizi tavsiye ederim.

İyi çalışmalar.

Öncelikle kendini ön plana çıkarma çabasından vazgeç eğer bir hatam varsa bunu bana PM atarak söylemen gerekirdi ki hatam olduğunu zannetmiyorum o kadar insan anladı bir sen anlamadın senin için tekrarlıyayım Wordpress ve Claspress temalarında uzman yani işini en iyi bilen ve yapan kişi aynı şekilde bu temaların eklentileri konusun da uzman burada anlaşılmayan nedir ve halen konuda bir ıspat büyüklük yarışı içindesin ayrıca hatam varsa bunu yetkililerden uyarı olarak almak isterim senden değil konu başlığında geçen UZMAN kelimesi anlayan için büyük bir açıklamadır bu yaptığınız bir çok forum da olduğu gibi burada da yasak olan konu baltalamaktır benim konum benim kim olduğum ile alakalı değil yaptıracağım iş ile alakalı işime yapan yada yapacak olan kişinin beni tanıması yeterli ama bu siz değilsiniz RİCAMI TEKRARLIYORUM KENDİNİZİ ÖN PLANA ÇIKARMAK İÇİN KONU VE KONULARIMA LÜTFEN YAZMAYINIZ.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al