Fikirlerimi wmaracı kuralları çerçevesinde istediğim konu başlığı altında yazmakta özgürüm bu şekilde bir uyarıda bulunamazsınız. Bunun dışında, hiç bir detay belirtmeden bir konu başlığı açıyorsunuz ki ben size kendinizi tanıtsanız diyerek aslında yapıcı bir yorumda bulunmuş oluyorum. Sizinle iletişime geçecek potantisel iş arkadaşlarınız için ki aynı zamanda kendim içinde ( bende o potansiyelin içindeyim çünkü ). Bilgileri direkt burada okumala özel mesaj arasında okumak arasında dağlar kadar fark var çünkü. Agrasifliği bir kenara bırakıp daha yapıcı düşünmenizi ve hareket etmenizi tavsiye ederim.
İyi çalışmalar.
İyi çalışmalar.
Öncelikle kendini ön plana çıkarma çabasından vazgeç eğer bir hatam varsa bunu bana PM atarak söylemen gerekirdi ki hatam olduğunu zannetmiyorum o kadar insan anladı bir sen anlamadın senin için tekrarlıyayım Wordpress ve Claspress temalarında uzman yani işini en iyi bilen ve yapan kişi aynı şekilde bu temaların eklentileri konusun da uzman burada anlaşılmayan nedir ve halen konuda bir ıspat büyüklük yarışı içindesin ayrıca hatam varsa bunu yetkililerden uyarı olarak almak isterim senden değil konu başlığında geçen UZMAN kelimesi anlayan için büyük bir açıklamadır bu yaptığınız bir çok forum da olduğu gibi burada da yasak olan konu baltalamaktır benim konum benim kim olduğum ile alakalı değil yaptıracağım iş ile alakalı işime yapan yada yapacak olan kişinin beni tanıması yeterli ama bu siz değilsiniz RİCAMI TEKRARLIYORUM KENDİNİZİ ÖN PLANA ÇIKARMAK İÇİN KONU VE KONULARIMA LÜTFEN YAZMAYINIZ.