lostyazilim

Adsense ihlali ve ansızın gelen ban.

23 Mesajlar 3.564 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

hsntngr hsntngr Kontör at Kullanıcı
  • Üyelik 21.09.2016
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Full Stack Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** T**
  • Mesajlar 1155
  • Beğeniler 99 / 327
  • Ticaret 3, (%100)

pubhane adlı üyeden alıntı

Beni rahatsız eden olay şu ki zamanında sizin tabiriniz ile zibilyon kere bu tarz konu açılmış. Ve insanlar bilgilenmek amacıyla eski konulara göz atabiliyor hatta Google veya diğer arama motorları üzerinden araştırma yaparak eski konulara erişim sağlayabiliyorlar. Soruya cevabı kendiniz veriyorsunuz zaten ''Benim asıl anlamadığım buna rağmen, bu yönde daha önceden açılmış bu kadar başlığa rağmen'' yeter yani sizin açmanıza gerek yok :)

Goy goy amaçlı ise ben goy goy yapılacak bir konu göremedim. Goy goy yapacak arkadaşlara keyifli sohbet diliyorum :) hsntngr

Şuan açılan konuların bir çoğu zaten kendini tekrar eden konular.

Turkmmo gibi kaç yıllık bir sitenin hile paylaştığını gördüm, garibime gitti paylaştım. Sonuçta TR çapında popüler olan bir site. Ayrıca eski konulara bakıyorum bu siteyle alakalı daha önce bu yönde bir paylaşım da olmamış.

Evet benzer konular var ancak ben burada unique bir husus gördüğüm için paylaştım. Ne kadar doğru ne kadar değil tartışılır ama sizin gelip de burada direk saldırgan bir şekilde beni eleştirmen doğru değil, sana göre saçma sapan bir başkasına göre değil.

Spam olduğunu düşünüyorsan bak tam şurada http://prntscr.com/gyebsw yer alan butonu kullanarak moderatöre bu durumu bildirebilirsin. Gereğini onlar yapar. Burda tırıvırı yapmana gerek yok.

Edit: Ek olarak burası salt bir bilgi paylaşım platformu olsaydı forumda GEYİK adlı bir alt forum açılmazdı öyle değil mi ?

wmaraci
reklam

bekirbulut bekirbulut AdSense, Blogger Kullanıcı
  • Üyelik 03.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek İçerik Editörü
  • Konum Yozgat
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 2319
  • Beğeniler 384 / 1212
  • Ticaret 17, (%100)
Konu zaten geyik bölümünde, bu neyin artisliği anlamış değilim. Forumda böyle birkaç tane absürt insan var. Sürekli ''ben biliyorum'' havasındalar.

hsntngr Kısacası, boş verin hocam, muhattap dahi olmayın!

theCrawLe theCrawLe mobiluzman.com Kullanıcı
  • Üyelik 30.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Muhasebe Uzmanı
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad H** Ç**
  • Mesajlar 2482
  • Beğeniler 615 / 615
  • Ticaret 12, (%100)
bekirbulut yeni taşındı konu webmaster kısmında idi. sizde bilmeden girmeyin bence.

öksürüğe ne iyi gelir  https://neiyigelir.com/oksuruge-ne-iyi-gelir

pubhane pubhane Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 21.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum Konya
  • Ad Soyad K** E**
  • Mesajlar 396
  • Beğeniler 158 / 140
  • Ticaret 9, (%100)
Ya sen bu konudan geyik çıkartıyorsan gerçekten sorunlusun adamım anladın mı ? Ortada artislik yok saçmalık var... Sitede ki geyik bölümü böyle saçma bir konu için değil de mizah anlayışı olan insanların paylaşım yaptığı yada vakit geçirdikleri bölüm olarak görmemiz lazım. Şu attığın postta göre senin gibilerin anlamadığı bölüm yani. Gerçekten çok ilgi çeken bir konu olur üzerine keyifli sohbet etmek istersin insanlar okudukça hem bilgi sahibi olmak hemde eğlenmek ister bu geyik sohbettir anladınmı ? Sana göre ben biliyorum tarzı insanlardanım çünkü bilmediğin algılamadığın bir konu üzerine bilir kişi kostümü giyip yorum yapıyorsun. Bak konu içinde genel olarak konu hakkında değilde benim attığım posta hitaben yorumlar geliyor. Bu bile konunun ne kadar gereksiz olduğunu gösteriyor. 2 post üstteki arkadaş yazmış ya harbiden bir bitmediniz..
bekirbulut

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 03.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek İçerik Editörü
  • Konum Yozgat
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 2319
  • Beğeniler 384 / 1212
  • Ticaret 17, (%100)
pubhane Sen uzun uzun yazmışsın, ve yazdıklarının nesnel olduğunu düşünüyorsun. Bana göre geyiktir, sana göre saçma sapan bir konudur. Buna hiçbir zaman karışamazsın. Buraya gelip de, bilmişlik taslamak; ağır psikolojik bir hastalıktır. Daha önce hiçbir işi beceremeyen ve bu işten para kazanamayan insanlar, böyle konuları baltalayarak kavga çıkartırlar.

Hadi biraz ötede oyna!

• Üyelik 21.09.2016
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** T**
  • Mesajlar 1155
  • Beğeniler 99 / 327
  • Ticaret 3, (%100)

HamdiCetin adlı üyeden alıntı

bekirbulut yeni taşındı konu webmaster kısmında idi. sizde bilmeden girmeyin bence.

Hangi alt forumda açmışım ki konuyu ?

pubhane pubhane Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 21.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum Konya
  • Ad Soyad K** E**
  • Mesajlar 396
  • Beğeniler 158 / 140
  • Ticaret 9, (%100)

bekirbulut adlı üyeden alıntı

pubhane Sen uzun uzun yazmışsın, ve yazdıklarının nesnel olduğunu düşünüyorsun. Bana göre geyiktir, sana göre saçma sapan bir konudur. Buna hiçbir zaman karışamazsın. Buraya gelip de, bilmişlik taslamak; ağır psikolojik bir hastalıktır. Daha önce hiçbir işi beceremeyen ve bu işten para kazanamayan insanlar, böyle konuları baltalayarak kavga çıkartırlar.

Hadi biraz ötede oyna!

Haha ağır vakasın. Neyin bilmisligini yapıyorum ben pardon ? Psikolojiden girdin para kazanamayandan çıktın ya asosyal ruhunu yansıttığın için için teşekkür ederim. Ben az ötede oynayım ama sende yazdığını defalarca oku olurmu ?
Hayati boyunca hiç bir işte başarılı olamayan dedigin kişi senin gibilerin getirdiği cvleri okumadan yırtıp bundan bir halt olmaz boş insan diyen bir iş veren şuan. Kariyerime göz atacak olursak hayatın boyunca kapısından içeri giremeyeceğin firmalarda yöneticilik yaptım. Oyuzden su konudan yola çıkarak yozmik beyninle zeka seviyeni gözümüzde küçültme bence 😊

Ben konu sahibine zaten benim gözümde bu konunun geyik olmadığını geyik muhabbeti yapacak arkadaşlara keyifli sohbetler diledigimi ilettim. Ama olay şu ki yukarıda belirttigin kavga çıkartan kişi sensin. Saçma sapan gelip benim yaptığım yoruma müdahil olup kavga cikartiyorsun. Sonuçta ben konu sahibiyle konuşuyorum senin için bu konu geyik ise konu hakkında konuşursun bana neden takılıyorsun ki ? Yoksa sen Daha önce hiçbir işi beceremeyen ve bu işten para kazanamayan insanlar, böyle konuları baltalayarak kavga çıkartan insanlardan misin ?
Hadi abim dersini çalış sonra güzelce uyu

• Üyelik 03.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek İçerik Editörü
  • Konum Yozgat
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 2319
  • Beğeniler 384 / 1212
  • Ticaret 17, (%100)
pubhane Bir atasözü var, bilir misin? '' İt ürür, kervan yürür! ''

• Üyelik 21.09.2016
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** T**
  • Mesajlar 1155
  • Beğeniler 99 / 327
  • Ticaret 3, (%100)

bekirbulut adlı üyeden alıntı

pubhane Bir atasözü var, bilir misin? '' İt ürür, kervan yürür! ''

Ooo adam cv yırtıp iş de veriyormuş :D Örnek bir işveren :D Hocam sizinde dediğiniz gibi boş verin muhattap dahi olmayın..
bekirbulut

kişi bu mesajı beğendi.

RadiKaL RadiKaL WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Çiftçi
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad A** G**
  • Mesajlar 1304
  • Beğeniler 281 / 398
  • Ticaret 8, (%100)
Sizin yapacağınız geyigin, eleştirinin.... anladınız siz ne gerek var birbirinizi kırmaya

wmaraci
Konuyu toplam 4 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 4 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al