Beni rahatsız eden olay şu ki zamanında sizin tabiriniz ile zibilyon kere bu tarz konu açılmış. Ve insanlar bilgilenmek amacıyla eski konulara göz atabiliyor hatta Google veya diğer arama motorları üzerinden araştırma yaparak eski konulara erişim sağlayabiliyorlar. Soruya cevabı kendiniz veriyorsunuz zaten ''Benim asıl anlamadığım buna rağmen, bu yönde daha önceden açılmış bu kadar başlığa rağmen'' yeter yani sizin açmanıza gerek yok :)
Goy goy amaçlı ise ben goy goy yapılacak bir konu göremedim. Goy goy yapacak arkadaşlara keyifli sohbet diliyorum :) hsntngr
Goy goy amaçlı ise ben goy goy yapılacak bir konu göremedim. Goy goy yapacak arkadaşlara keyifli sohbet diliyorum :) hsntngr
Şuan açılan konuların bir çoğu zaten kendini tekrar eden konular.
Turkmmo gibi kaç yıllık bir sitenin hile paylaştığını gördüm, garibime gitti paylaştım. Sonuçta TR çapında popüler olan bir site. Ayrıca eski konulara bakıyorum bu siteyle alakalı daha önce bu yönde bir paylaşım da olmamış.
Evet benzer konular var ancak ben burada unique bir husus gördüğüm için paylaştım. Ne kadar doğru ne kadar değil tartışılır ama sizin gelip de burada direk saldırgan bir şekilde beni eleştirmen doğru değil, sana göre saçma sapan bir başkasına göre değil.
Spam olduğunu düşünüyorsan bak tam şurada http://prntscr.com/gyebsw yer alan butonu kullanarak moderatöre bu durumu bildirebilirsin. Gereğini onlar yapar. Burda tırıvırı yapmana gerek yok.
Edit: Ek olarak burası salt bir bilgi paylaşım platformu olsaydı forumda GEYİK adlı bir alt forum açılmazdı öyle değil mi ?