bekirbulut adlı üyeden alıntı

pubhane Sen uzun uzun yazmışsın, ve yazdıklarının nesnel olduğunu düşünüyorsun. Bana göre geyiktir, sana göre saçma sapan bir konudur. Buna hiçbir zaman karışamazsın. Buraya gelip de, bilmişlik taslamak; ağır psikolojik bir hastalıktır. Daha önce hiçbir işi beceremeyen ve bu işten para kazanamayan insanlar, böyle konuları baltalayarak kavga çıkartırlar.

Hadi biraz ötede oyna!

Haha ağır vakasın. Neyin bilmisligini yapıyorum ben pardon ? Psikolojiden girdin para kazanamayandan çıktın ya asosyal ruhunu yansıttığın için için teşekkür ederim. Ben az ötede oynayım ama sende yazdığını defalarca oku olurmu ?
Hayati boyunca hiç bir işte başarılı olamayan dedigin kişi senin gibilerin getirdiği cvleri okumadan yırtıp bundan bir halt olmaz boş insan diyen bir iş veren şuan. Kariyerime göz atacak olursak hayatın boyunca kapısından içeri giremeyeceğin firmalarda yöneticilik yaptım. Oyuzden su konudan yola çıkarak yozmik beyninle zeka seviyeni gözümüzde küçültme bence 😊

Ben konu sahibine zaten benim gözümde bu konunun geyik olmadığını geyik muhabbeti yapacak arkadaşlara keyifli sohbetler diledigimi ilettim. Ama olay şu ki yukarıda belirttigin kavga çıkartan kişi sensin. Saçma sapan gelip benim yaptığım yoruma müdahil olup kavga cikartiyorsun. Sonuçta ben konu sahibiyle konuşuyorum senin için bu konu geyik ise konu hakkında konuşursun bana neden takılıyorsun ki ? Yoksa sen Daha önce hiçbir işi beceremeyen ve bu işten para kazanamayan insanlar, böyle konuları baltalayarak kavga çıkartan insanlardan misin ?
Hadi abim dersini çalış sonra güzelce uyu