webisyo
Merhaba, ben Ali :)
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Bilgisayar
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Arkadaşlar herkese merhabalar. Az önce bir haber izledim ve yerli işletim sistemimiz olan Pardus' a geçişin çok kolay olduğunu gördüm.
Hatta geçiş sonrası bilgisayar ara yüzünüz tamamen aynı kalıyor. Ve el çabukluğunuza göre ortalama 3 saniye ile 8 saniye arasında Pardus! a geçmiş oluyorsunuz.
Öncelikle hemen aşağıdan kendinize bir Pardus versiyonu indirin.
Pardus versiyonları
Yukarıdaki bağlantı ile beğendiğiniz bir Pardus sürümünü indirdikten sonra hemen masaüstü sağ tık - kişiselleştir - arka plan adımları ile kurulum dosyasını seçip kurulumu tamamlıyoruz. İşte hepsi bu kadar!
Eğer Pardus a geçmekte tereddütleriniz var ise aşağıda belirttiğimiz yol ile Pardus' a geçmiş olan Kahramanmaraş Belediyesi çalışanlarının ne kadar memnun olduklarını görebilirsiniz :)
Pardus Kurulu Bilgisayar Görüntüleri
Adameksik.com | Halı Saha Oyuncu Bulma Sitesi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Yarıldım (!)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Fizello - Inspired by Colors
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
139, (%100)
Öncelikle @Webisyo nickli üyeye teşekkür ediyorum. Samsung telefonumda andorid'den pardus işletim sistemine saniyeler içinde geçiş yaptım. Biz bu işi cidden ilerletmişiz.
Kullanıcı deneyimi Editi: Menü android'e benziyor. Her şey eskisi gibi, adamlar yapmış abi. Düzenim bozulmasın diye her şeyi yerli yerine koymuşlar. Telefonun kaynak kodunda yine Android yazıyor. Enteresan bir yazılım geliştirmişler ya harika.
Yeni edit: Arkadaşa attım, bu ne lan t*****k mı geçiyorsun android lan bu dedi, o derece androide benzer fakat pardus altyapısıyla gerçekçi bir sistem yapmışlar
Son edit: Eski Microsoft çalışanı arkadaşa gösterdim nedendir bilinmez yüzüme 5 dakika boyunca aralıksız bakıp sağ gözüne aniden giren bir tik ile beraber tikini de alıp masadan kalkıp gitti, bu muazzamlığa dayanamadı zaar. Koskoca Maykrosoft mühendisi de olsan Türkler yapıyor abi. Dayanamıyorlar.
Geç gelen edit: Yazılımcı ortamında parduslu telefonumdan bahsedince, arkadaşın biri "Herkes sussun, deli konuşacak konuş deli" dedi. Anlam veremedim. Böyle muazzam bir işletim sistemine ne garezleri var anlamadım gitti. Huni verdiler bide bu da Pardus Gear kafana tak yağmur yağmadan önce haber veriyor dediler. Hunimi aldım evime gidiyorum. Adamlar yapmış abi. Yerli ve milli ürünleri savunacağım kardeşim. Bu delilikse
Deliyim ben 👊
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Uykusuzlukla beraber şu anda beyin fırtınası yaşıyorum hocam :D
webisyo
Merhaba, ben Ali :)
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Bilgisayar
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Backlinkcigeldi adlı üyeden alıntı
Ülkedeki yerli ve milli diye kullanılan ürünler.
(TEMSİLİ DEĞİL)
Komik fakat trajikomik
Edit: @Webisyo nickli üyeye teşekkür ediyorum. Samsung telefonumda andorid'den pardus işletim sistemine saniyeler içinde geçiş yaptım. Biz bu işi cidden ilerletmişiz.
Kullanıcı deneyimi Editi: Menü android'e benziyor. Her şey eskisi gibi, adamlar yapmış abi. Düzenim bozulmasın diye her şeyi yerli yerine koymuşlar. Telefonun kaynak kodunda yine Android yazıyor. Enteresan bir yazılım geliştirmişler ya harika.
ahahaha :laugh::laugh: ne demek üstad. Bilgi paylaştıkça çoğalır.
Adameksik.com | Halı Saha Oyuncu Bulma Sitesi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Programcı
-
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Kendimi uzay boşluğunda hissediyorum şuan.
brk
Meşgul
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcısı
-