Öncelikle @Webisyo nickli üyeye teşekkür ediyorum. Samsung telefonumda andorid'den pardus işletim sistemine saniyeler içinde geçiş yaptım. Biz bu işi cidden ilerletmişiz.
Kullanıcı deneyimi Editi: Menü android'e benziyor. Her şey eskisi gibi, adamlar yapmış abi. Düzenim bozulmasın diye her şeyi yerli yerine koymuşlar. Telefonun kaynak kodunda yine Android yazıyor. Enteresan bir yazılım geliştirmişler ya harika.
Yeni edit: Arkadaşa attım, bu ne lan t*****k mı geçiyorsun android lan bu dedi, o derece androide benzer fakat pardus altyapısıyla gerçekçi bir sistem yapmışlar
Son edit: Eski Microsoft çalışanı arkadaşa gösterdim nedendir bilinmez yüzüme 5 dakika boyunca aralıksız bakıp sağ gözüne aniden giren bir tik ile beraber tikini de alıp masadan kalkıp gitti, bu muazzamlığa dayanamadı zaar. Koskoca Maykrosoft mühendisi de olsan Türkler yapıyor abi. Dayanamıyorlar.
Geç gelen edit: Yazılımcı ortamında parduslu telefonumdan bahsedince, arkadaşın biri "Herkes sussun, deli konuşacak konuş deli" dedi. Anlam veremedim. Böyle muazzam bir işletim sistemine ne garezleri var anlamadım gitti. Huni verdiler bide bu da Pardus Gear kafana tak yağmur yağmadan önce haber veriyor dediler. Hunimi aldım evime gidiyorum. Adamlar yapmış abi. Yerli ve milli ürünleri savunacağım kardeşim. Bu delilikse
Deliyim ben 👊