Bildiğiniz üzere EURO 2016 Turnuvasına katılan Milli Takım ilk 2 maçında ezilerek büzülerek hezimete uğramıştı.
İstatistikler bizlere Milli Takımın finallere gideceğini söylese de yanıldı..
Egoistler topluluğu olarak lanse edilen ve asıl meslekleri Oyunculuk (Sanat) olan çoğu ilk 11'de ve yedek koltuğunda bulunan kişiler ne yazık ki futbolda istatistikleri yanılttı.
Maçlardan önce en az 6 televizyon reklamına çıkan milli oyuncular ve tekniksiz direktör, televizyonda gösterdikleri performansı sahalara taşıyamadı.
"Ben barçadayım kendimi kanıtlayamam diyen mütevazi kaptan ard*"
"Türkçeyi Türkçeye çevirmedi diye tercümana kabadayılık eden fati* ***im"
"Burnundan kıl aldırmayan ve eski olmasına rağmen abilik yapmaya çalışarak genç futbolcuların psikolojisini bozan sel**k"
Takımda fat** ter**'in aldığı maaş dünya da enler listesine girmiş bundan da yeni haberim oldu.
Her neyse şimdi bu mükemmel televizyon oyuncularından oluşan Türkiye Milli Takımı gruplardan nasıl çıkacak?
7 puanlı Hırvatistan ve 5 puanlı İspanya'nın ardından 3 puan ve -2 averajla 3'üncü olan Türkiye, gruptan çıkmak için yarın İtalya'nın İrlanda'ya, Belçika'nın da İsveç'e kaybetmemesini veya Macaristan'ın da Portekiz'i yenmesini bekleyecek.
7 puanlı Hırvatistan ve 5 puanlı İspanya'nın ardından 3 puan ve -2 averajla 3'üncü olan Türkiye, gruptan çıkmak için yarın İtalya'nın İrlanda'ya, Belçika'nın da İsveç'e kaybetmemesini veya Macaristan'ın da Portekiz'i yenmesini bekleyecek.
bunla ilgili bir karikatür vardı aklımda canlandı :)
Beter olsunlar. Millet aç gezerken milli takım maçına yüzbinlerce euro maaş ile çıkmak da neyin nesi? Beğenmediğimiz Avrupalılar'ın hepsi bedava geliyor. Prim veren 2-3 takım var turnuvada biri biziz. Milliyetçiliğimiz de sözde kusura bakmayın. Gerçek vatansever işini iyi yapandır, ülkesi için para pul düşünmeden yapandır
Ben fat** ter** isim tekniksiz direktörün aylık 500 bin TL gibi rakamlar aldığını duydum. Araştırdım, dünya da en çok maaş alan 2 ya da 3. direktör (ama tekniksiz). Hırvatistanın teknikli direktörü ispanyayı yendi, türkiyeyi yendi, çekleri yendi ama aldığı maaş 50 bin civarı idi sanırım.
Zaten 10 yılda bir izliyoruz (laf gelişi) onda da bi ağız tadı verin be egoistler.
Bugüne kadar göğsünüzü kabartan adamlara demediğinizi bırakmamakta ayrı bir durum. Milli takımın çok iyi olduğunu savunmuyorum fakat futbol bu her an her şey olabiliyor.
*Arda kötü bir oyuncu değil, kesinlikle. Adam 2 maç kötü oynadı tamam ama olabilir gayet normal, burada Fatih Terim gereğini yapıp oynatmamalıydı. *Türkçe'yi Türkçe'ye çevirme olayı değil, soruyu İngizlice tekrarlamasını istedi onu kabul etmeyince bari soruyu tekrarla dedi.
Aldığı maaş ve Selçuk konusunda da bir fikrim yok.
Bunları tartışma amaçlı yazmıyorum, fakat bunlarda benim düşüncelerim ve izlenimlerim.
Bugüne kadar göğsünüzü kabartan adamlara demediğinizi bırakmamakta ayrı bir durum. Milli takımın çok iyi olduğunu savunmuyorum fakat futbol bu her an her şey olabiliyor.
*Arda kötü bir oyuncu değil, kesinlikle. Adam 2 maç kötü oynadı tamam ama olabilir gayet normal, burada Fatih Terim gereğini yapıp oynatmamalıydı. *Türkçe'yi Türkçe'ye çevirme olayı değil, soruyu İngizlice tekrarlamasını istedi onu kabul etmeyince bari soruyu tekrarla dedi.
Aldığı maaş ve Selçuk konusunda da bir fikrim yok.
Bunları tartışma amaçlı yazmıyorum, fakat bunlarda benim düşüncelerim ve izlenimlerim.
Göğüs kabartanlar bunlar değil hocam. Nihatlar İlhanlar. Ard*'nın kötü olduğunu ben söylemiyorum. En kötü 11'e seçilerek futbol otoriteleri söylüyor, kaldı ki zaten izlediğiniz 2 maçta ve oynadığı Barcelona maçlarında da vahimdi.
Bugün yeni bir video daha izledim;
Egoist.
Ayrıca bu basın toplasın da arkasında hissettiği bu güvenin sebebi gruptan çıkacağına emin olmasıydı. Lakin Portekiz ve Belçika maçları umduğu gibi gitmedi :)