Bugüne kadar göğsünüzü kabartan adamlara demediğinizi bırakmamakta ayrı bir durum. Milli takımın çok iyi olduğunu savunmuyorum fakat futbol bu her an her şey olabiliyor.
*Arda kötü bir oyuncu değil, kesinlikle. Adam 2 maç kötü oynadı tamam ama olabilir gayet normal, burada Fatih Terim gereğini yapıp oynatmamalıydı.
*Türkçe'yi Türkçe'ye çevirme olayı değil, soruyu İngizlice tekrarlamasını istedi onu kabul etmeyince bari soruyu tekrarla dedi.
Aldığı maaş ve Selçuk konusunda da bir fikrim yok.
Bunları tartışma amaçlı yazmıyorum, fakat bunlarda benim düşüncelerim ve izlenimlerim.
*Arda kötü bir oyuncu değil, kesinlikle. Adam 2 maç kötü oynadı tamam ama olabilir gayet normal, burada Fatih Terim gereğini yapıp oynatmamalıydı.
*Türkçe'yi Türkçe'ye çevirme olayı değil, soruyu İngizlice tekrarlamasını istedi onu kabul etmeyince bari soruyu tekrarla dedi.
Aldığı maaş ve Selçuk konusunda da bir fikrim yok.
Bunları tartışma amaçlı yazmıyorum, fakat bunlarda benim düşüncelerim ve izlenimlerim.
Göğüs kabartanlar bunlar değil hocam. Nihatlar İlhanlar.
Ard*'nın kötü olduğunu ben söylemiyorum. En kötü 11'e seçilerek futbol otoriteleri söylüyor, kaldı ki zaten izlediğiniz 2 maçta ve oynadığı Barcelona maçlarında da vahimdi.
Bugün yeni bir video daha izledim;
Egoist.
Ayrıca bu basın toplasın da arkasında hissettiği bu güvenin sebebi gruptan çıkacağına emin olmasıydı. Lakin Portekiz ve Belçika maçları umduğu gibi gitmedi :)