Emrecany
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Bahsettiğim soyguncu Sahibinden bu nedir arkadaş ya o kadar reklam aldıkları
ve binlerce galeriden aldıkları yüksek meblalar yetmiyormuş gibi küçüklere de göz dikmişler.
Az önce 6-7 ay önce yayınladığım bir ilanı tekrar aktif edeyim dedim 30 gün için 35 TL para istiyor.
Türkiye olarak bunlara biz çok yüz verdik alıştılar bence yeni bir proje yapılmalı ve artık bunun önüne geçilmelidir.
Bu projeyi de wmaracı olarak yapabiliriz.
ARKADAŞLAR KONU YANLIŞ YERLERE ÇEKİLDİ BURADA BİR TAKIM EKLEMELER YAPMAK İSTİYORUM
1- Demişsiniz ki 40.000 TL'lik ürün satıyorsun para vermiyorsun ürünü sattıktan sonra paralarını komisyonlarını artık ne kadar belirliyorlarsa alsınlar buna hiçbir karşıtlığım yok her yerde bu böyledir.Öncelikle bu yanlış anlaşılma bir düzelsin.
2-Adamların maliyetleri idi falan filan diyenler olmuş arkadaşlar bu site Türkiye'nin en çok girilen sitelerinden birisi zaten sırf Adsense ve Banner reklamlar ile belki yüzbinlerce TL kazanıyorlar.Kazansınlar hakları ve emekleridir.Bunun yanı sıra Binlerce galeri bu sitenin müşterisi ve bu galeriler en düşük paket olmak üzere aylık 2.000 TL gibi bir rakam ödüyorlar bu da en düşük paketi yani he peki bu da tamam en büyük haklarıdır kurdukları sistem başarıya şayan ama BU ADAMLAR GÖZLERİNİ ŞİMDİDE BİREYSEL'E ÇEVİRMİŞLER İŞTE BEN BUNA FIRSATÇILIK DİYORUM BU AÇGÖZLÜLÜKTÜR.
BİRDE ŞUNU SÖYLEMEK İSTİYORUM GÖRÜYORUM Kİ DEVLET BİRŞEYE ZAM YAPINCA VEYA PARA İSTEYİNCE BENDE DAHİL OLMAK ÜZERE HERKES KARŞI ÇIKIYOR YOK ŞÖYLEYDİ YOK BÖYLEYDİ AMA ADAMIN BİRİ ÇIKIPDA İLAN VERMEK İÇİN PARA İSTEDİĞİ ZAMAN HERKES HAKKIDIR DİYOR GERÇEKTEN YAKIŞTIRAMADIM.
+ KİLİT.Forum gereksiz dolu A'yı B'ye çeviren insanlardan kına geldi.
Aykut
Yaşa Mustafa Kemal Paşa
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
32, (%100)
Sahibinden gibi bir platformda 30 günlük ilan için 35 TL iyi fiyat bence.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Emrecany
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
@aykut Böyle bir hizmet ücretsiz olmalı ben galerimiyim ? kaldı ki günlük milyonların girdiği siteye ilanım 900 kişi tarafından görüntülenmiş.
Dijiseo
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Copywriter
-
-
Ad Soyad
İ** B**
-
-
-
Ticaret
17, (%94)
Eğer daha fazla görüntülenmesini istiyorsanız para vererek ilanı yukarı taşıyabilirsiniz :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Sistem Yöneticiliği
-
-
Ad Soyad
S** Ş**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Letgo'da vasıta ilanı verilebiliyor. Yakın bir zamanda da emlak ilanları yayınlanmaya başlandı. Alternatif olarak düşünülebilir..
Youtube: NovaMobi Teknoloji
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
İ** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam şöyle düşünün.
galeriye arabayı verdiğinizde sattığı taktirde sizden 5bin - 10bin TL para alıyor.
sahibinden.com için bana göre fiyat uygun, haaa rakipsizlikten tek el olmasından dolayı fiyatlar artmış olabilir ama o platform olmadan da aracılara para kaptırmadan birşey almak satmak gercekten zor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Web kazanç
-
-
Ad Soyad
T** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Sattığınız ürünün fiyatı ne kadar.
Ctrl+C
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
D** E**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Eğer kaarınızı karsılamıyor ise onun yerine letgo'da satabilirsiniz.