Bahsettiğim soyguncu Sahibinden bu nedir arkadaş ya o kadar reklam aldıkları
ve binlerce galeriden aldıkları yüksek meblalar yetmiyormuş gibi küçüklere de göz dikmişler.
Az önce 6-7 ay önce yayınladığım bir ilanı tekrar aktif edeyim dedim 30 gün için 35 TL para istiyor.
Türkiye olarak bunlara biz çok yüz verdik alıştılar bence yeni bir proje yapılmalı ve artık bunun önüne geçilmelidir.
Bu projeyi de wmaracı olarak yapabiliriz.
ARKADAŞLAR KONU YANLIŞ YERLERE ÇEKİLDİ BURADA BİR TAKIM EKLEMELER YAPMAK İSTİYORUM
1- Demişsiniz ki 40.000 TL'lik ürün satıyorsun para vermiyorsun ürünü sattıktan sonra paralarını komisyonlarını artık ne kadar belirliyorlarsa alsınlar buna hiçbir karşıtlığım yok her yerde bu böyledir.Öncelikle bu yanlış anlaşılma bir düzelsin.
2-Adamların maliyetleri idi falan filan diyenler olmuş arkadaşlar bu site Türkiye'nin en çok girilen sitelerinden birisi zaten sırf Adsense ve Banner reklamlar ile belki yüzbinlerce TL kazanıyorlar.Kazansınlar hakları ve emekleridir.Bunun yanı sıra Binlerce galeri bu sitenin müşterisi ve bu galeriler en düşük paket olmak üzere aylık 2.000 TL gibi bir rakam ödüyorlar bu da en düşük paketi yani he peki bu da tamam en büyük haklarıdır kurdukları sistem başarıya şayan ama BU ADAMLAR GÖZLERİNİ ŞİMDİDE BİREYSEL'E ÇEVİRMİŞLER İŞTE BEN BUNA FIRSATÇILIK DİYORUM BU AÇGÖZLÜLÜKTÜR.
BİRDE ŞUNU SÖYLEMEK İSTİYORUM GÖRÜYORUM Kİ DEVLET BİRŞEYE ZAM YAPINCA VEYA PARA İSTEYİNCE BENDE DAHİL OLMAK ÜZERE HERKES KARŞI ÇIKIYOR YOK ŞÖYLEYDİ YOK BÖYLEYDİ AMA ADAMIN BİRİ ÇIKIPDA İLAN VERMEK İÇİN PARA İSTEDİĞİ ZAMAN HERKES HAKKIDIR DİYOR GERÇEKTEN YAKIŞTIRAMADIM.
+ KİLİT.Forum gereksiz dolu A'yı B'ye çeviren insanlardan kına geldi.