-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Turizm
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
İlk başlayanlar için ideal makina çeşitli kampanyalar mevcut ama pil vs durumunu araştırmadan almamanizi tavsiye ederim.
imza yok parmak bassam?
eiskur
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Muhasebeci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
al hocam aynısı 150 ye aldım en ıyı marka ve modelerden bırıdır cok saglamdır 6 aydır kullanaıyorum sorunsuz bıde guzel bı lıkıd aldınmı tamamdır sıgaryı bıda ıcmezsın
eiskur
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Muhasebeci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
hocam bu nikotini az sigaralar gibi dusun yanı mesela murattinın 1*1*1 olan bı sıgarası var ondan bıraz daha yuksek bı sıgra ıcıyomus gıbısın ama tabıkı ondan kat be kat zararsız, ınan ma kullanma dıyenlere.
butun avrupa ulkelerınde yasal bi bızım ulkemızde yasal degıl eger yasal olursa sıgaradan vergı alamazlar sıgara alım gucu duser cunku :)
keza ıllakı her turlusu zararlı bu meretın ama normak sıgara ıcıceksen bırakamıuyosan alternatıf olarak al kullan hemde baya bı dıkkat cekıyo dısarda bldıgın nargıleden daha fazla duman cıkartıyoı sarjı 2 gun gıdıyo benım bu resımdekıyle aynı. atomizeri var 1-2 ayda kullanıma baglı onu degısıyosun sonra koy lıkıtı yoluna bak :)
eiskur
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Muhasebeci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
ha bırde bir sürü likid çeşiti var ağır olanda var sigara gibi haff olanda var aromaları cok o guzellıgı var, ben hindistan cevizi aldım muthiş ama tavsiyem karamel :)
eiskur
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Muhasebeci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
@bekirbulut rica ederim hocam bende parliament ıcıyordum ınan hanı saglıgı gectım olucez zaten ki yasadıgımızda hayat degıl bu ulkede :) ama 13 TL ınanılmaz koyuyor ınsana. bu hem daha pratik hem benı kesıyor hem sıgara kokusu yok kül derdi yok çakmak derdi yok en guzeli.