lostyazilim
tr.link

Elektronik Sigara - Nargile

24 Mesajlar 4.461 Okunma
acebozum
tr.link

cagatayguney cagatayguney WM Aracı E-Mail Onaysız
  • Üyelik 16.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek İnternet Reklam Danışmanlığı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ç** G**
  • Mesajlar 523
  • Beğeniler 121 / 120
  • Ticaret 21, (%100)

recepcaliskan adlı üyeden alıntı

Nasıl yani ciddimisiniz :(

AIO modeli kendinden bataryalı. Tavsiyem bütçeyi zorlayıp ijust s veya 2 almanız.

wmaraci
reklam

07ibrahim07 07ibrahim07 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek IT Manager
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad İ** D**
  • Mesajlar 953
  • Beğeniler 0 / 218
  • Ticaret 23, (%96)
İsteyen olursa Joyetech eVic VT ve OBS Crius atomizer satabilirim yanında premium likitte hediye.Mod ve atomizerin kutu ve belgeleri var.Ayrıca 2 yıllık pamuk ve tel hediye.Bu set ile sadece likit bittiğinde likit alacaksınız.Modeli araştırın dahii batarya ve güvenli korumalı bir devreye sahip.İstesenizde 10saniyeden fazla çekemiyorsunuz.Pil havalandırması mevcut.Şarjı yaklaşık 4 5 gün gidiyor.

Ben şuan kullanıyorum ve memnun kalacağınıza eminim.Şuan bi üst modele geçmem gerek çünkü yeni malzemeler aldım artık bana daha yüksek Watt verebilecek mod lazım.

recepcaliskan recepcaliskan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.10.2016
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Adsense Onayı
  • Konum Aksaray
  • Ad Soyad R** Ç**
  • Mesajlar 331
  • Beğeniler 43 / 50
  • Ticaret 21, (%95)

Korkmaz adlı üyeden alıntı

İçmeyin hiçbirini.

domaino adlı üyeden alıntı

200 e mi almış? 100TL sıfırını aldım kullanıyorum. Aynısı var bende başlangıç için ideal.

07ibrahim07 adlı üyeden alıntı

Dostum buna Pil'de alman gerekiyor bunu araştırdın mı ? bu patlamalar yanlış alınan cihazla uyum sağlamayan veya kalitesiz piller sonucu gerçekleşiyor.

crookersss adlı üyeden alıntı

Hocam aynısını kullanıyorum pil vs. siz takmıyorsunuz hepsi kendi içerisinde ve şarj edilebilir. Ben 160tl ye 3 atomize 2 ağızlık ve 2 likit ile satın aldım. Düşünürseniz Google'da buharizer diye aratın. o sitede mevcut. Oldukça kaliteli.

bekirbulut adlı üyeden alıntı

100 liraya kadar bütçem var, bana da önerin şöyle güzelinden beyler :)

o cihaz pilsiz geliyor yalnız. bataryasına da bi 60-70TL vereceksin :)

Nasıl yani ciddimisiniz :(

recepcaliskan evet :) Arkadaşım da geçen aldı aynısından ucuz sanıp ancak bataryasız geliyor ürün :)

paket:
1 x Protank 5
1 x KBOX Mini-C MOD
1 x USB kablosu
1 x Manuel

içeriğine de bakabilirsiniz ürün açıklamasında.

Ucuza batarya bulursunuz umarım :) Çok ucuza da kaçmayın sonra haberlerde yüzünde patlayanlardan olmayın :)

Teşekkür ederim. Siparişi iptal etmeyi düşündüm vazgectım iade süresi uzun inşallah gelir pili buradan temin edeceğim

Scientist adlı üyeden alıntı

İlk başlayanlar için ideal makina çeşitli kampanyalar mevcut ama pil vs durumunu araştırmadan almamanizi tavsiye ederim.

eiskur adlı üyeden alıntı

al hocam aynısı 150 ye aldım en ıyı marka ve modelerden bırıdır cok saglamdır 6 aydır kullanaıyorum sorunsuz bıde guzel bı lıkıd aldınmı tamamdır sıgaryı bıda ıcmezsın

eiskur Hocam merhaba, bende almayı düşünüyorum. Bu elektronik sigaranın tadı tuzu nasıl oluyor?

hocam bu nikotini az sigaralar gibi dusun yanı mesela murattinın 1*1*1 olan bı sıgarası var ondan bıraz daha yuksek bı sıgra ıcıyomus gıbısın ama tabıkı ondan kat be kat zararsız, ınan ma kullanma dıyenlere.

butun avrupa ulkelerınde yasal bi bızım ulkemızde yasal degıl eger yasal olursa sıgaradan vergı alamazlar sıgara alım gucu duser cunku :)

keza ıllakı her turlusu zararlı bu meretın ama normak sıgara ıcıceksen bırakamıuyosan alternatıf olarak al kullan hemde baya bı dıkkat cekıyo dısarda bldıgın nargıleden daha fazla duman cıkartıyoı sarjı 2 gun gıdıyo benım bu resımdekıyle aynı. atomizeri var 1-2 ayda kullanıma baglı onu degısıyosun sonra koy lıkıtı yoluna bak :)

ha bırde bir sürü likid çeşiti var ağır olanda var sigara gibi haff olanda var aromaları cok o guzellıgı var, ben hindistan cevizi aldım muthiş ama tavsiyem karamel :)

eiskur Hocam ben günlük 1,5 pakete yakın içiyorum. O zaman bundan alayım, deneyim. Umarım tahmin ettiğim gibi çıkar. Bu arada yorumunuz için teşekkür ederim.

@bekirbulut rica ederim hocam bende parliament ıcıyordum ınan hanı saglıgı gectım olucez zaten ki yasadıgımızda hayat degıl bu ulkede :) ama 13 TL ınanılmaz koyuyor ınsana. bu hem daha pratik hem benı kesıyor hem sıgara kokusu yok kül derdi yok çakmak derdi yok en guzeli.

eiskur Aynen hocam bu sigaraya verdiğim parayı biriktirsem neler alırdım neler :) Umuyorum sigara gibi ağırdır ve nikotini keser.

ÇağatayGüney adlı üyeden alıntı

AIO modeli kendinden bataryalı. Tavsiyem bütçeyi zorlayıp ijust s veya 2 almanız.

07ibrahim07 adlı üyeden alıntı

İsteyen olursa Joyetech eVic VT ve OBS Crius atomizer satabilirim yanında premium likitte hediye.Mod ve atomizerin kutu ve belgeleri var.Ayrıca 2 yıllık pamuk ve tel hediye.Bu set ile sadece likit bittiğinde likit alacaksınız.Modeli araştırın dahii batarya ve güvenli korumalı bir devreye sahip.İstesenizde 10saniyeden fazla çekemiyorsunuz.Pil havalandırması mevcut.Şarjı yaklaşık 4 5 gün gidiyor.

Ben şuan kullanıyorum ve memnun kalacağınıza eminim.Şuan bi üst modele geçmem gerek çünkü yeni malzemeler aldım artık bana daha yüksek Watt verebilecek mod lazım.

Hepinize Tekrardan Merhaba, Konuyu Düzenledim Kargo Takip Fotoğraflarını Koydum. Gümrük Sorununu Atlatmışmı veya Atlatmamışmı yada Daha Gümrük Noktasına Gelmemişmi Diye Bilgilendirirmisiniz Anlayan Arkadaşlar

Korkmaz Korkmaz cagdaskorkmaz Kullanıcı
  • Üyelik 03.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek SARUHAN HOLDING - Fakir Elektr
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ç** K**
  • Mesajlar 3536
  • Beğeniler 253 / 1236
  • Ticaret 8, (%100)
Gliserin Buharı ve Akrolein buharı çekince ne olacak sanıyorsunuz.

Akrolein
sarı renkli saydam görünüşlü uçucu ve 0.6ppm ve üzeri yoğunluklarda göz ve solunum yollarında şiddetli irkiltiye neden olan ayrıca, kronik maruz kalınması sonucunda kansere de sebep olan, kimyasal formülü C3H4O olan son derece zehirli organik bileşik, akrilik aldehit, propenal.

cagdaskorkmaz.com.tr
wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al