-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
H** U**
-
-
-
Ticaret
19, (%95)
Hakaret gibi olmasın ama ben bu kişinin videolarını youtube anasayfamda görmek zorunda mıyım ? Birkaç videosunu izledim gerizekalı gibi davranarak ( yada gerçekten öyledir ) insanları güldürmeye çalışıyor ama videolarında hiç bir komiklik bulamadım ben hemde çok izleniyormuş şuan youtube anasayfam bununla dolu izlemiyorum da abone de değilim.
Engelledim yine çıkıyor !
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama
-
-
Ad Soyad
F** O**
-
-
-
Ticaret
190, (%100)
Enes denilen şahıs garip tepkilerinden dolayı ünlü oldu. Artık değiştiremez bunu. :D
prestij
xsafa
Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Bilgisayar Müh. Öğr.
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Para için 40 takla atan Türk youtubucuklardan biri.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Yazılım işleriniz için -> contact@safayasar.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Reklam
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
:) adama helal olsun iyi reklam yapmış
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama
-
-
Ad Soyad
O** G**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
türk bir youtuber genelde 15 yaş altı kitleye hitap eden ve eğlendirip güldüren, yabancı youtuber pewdiepie'ı idol edinmiş bir kişilik
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ü** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu ve bunun gibi çok akılsız var Youtube'da.Valla bunların kafasını yaşamak için neler yemeli,içmeli bilmiyorum ama cidden değişik bir kafa var bunlarda.Zaten hitap ettiği kitleler 18 yaş altı.Küçük çocukları eğlendiriyorlar.Birkaç videolarına baktığımda direk hayattan soğudum bende.
Lise zamanı kuzenimle beraber Youtube'u rehin almıştık bizde.2007-09 arası.4 videomuz 3 milyonu geçmişti.Mailler yağmıştı bana :) Bir videoda arkaplanda çok kısa bir şarkı söylemiştim.O fena patlamıştı :D En son Beyaz Show ekibinden biri aramıştı.Ben istemiştim yayına çıkmayı.Ancak kuzenim istememişti.Öyle kaldı gitti.Tabi o zaman para kazanma durumu yok.Milleti eğlendirmemizle kalmıştık.
Tv programları,reklamlar ile dalga geçiyorduk.Senaryolar bendendi,oyun kuzenimden :) O da çok iyi oynuyordu valla.Hatta bir videoda Var Mısın Yok Musun programını yapmıştık.2 kere 500 bin çıkıyordu kutulardan :) 1 ay sonra programda gördük şok olduk.Tabi bizden mi esinlendiler bilemem :)