-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar ben 9.sınıf öğrencisiyim Anadolu Teknik okuyorum.Öss ye şimdiden hazırlanıyorum zaman olursa gelecek seneyede çalışacam fakat bilmediğim bir sınavda başarılı olamayacağım çok açık...Bu yüzden bana sınav işleyişini lys1 lys2 3,4 falan var anlamadım o olayı...Sorular ne tarzda gelir hangi bilgi ister nasıl çalışmalıyım...Sayısalcıyım bu arada...bilgisayar mühendisliği okumak istiyorum hangi üniversite falan...(bu arada önereceğiniz üniversiteler adı şanı olan puanı yüksek olan olursa sevinirim bu saaten başladık çalışmaya bakalım puan inşallah fazlasıyla yeter.)
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Anestezist
-
-
Ad Soyad
S** U**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
öss kalktı öss'yi unut önce :D
normal derslerine çalış , sınav sistemini zamanı gelince öğrenirsin daha erken senin için.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** O**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
ya bırak kardeşim şimdiden çalışmayı,ergenliğini yaşa,bu yaşlarının tadını çıkar.Ben liseyi bitirdikten sonra 4 yıl ara verdim,1 yıl sınava hazırlandım ve istediğim yeri kazandım.Eğer üniversiteyi okumayı gerçekten istiyorsan,ne zaman olursa olsun kazanacaksın istediğin bölümü.Ama şimdi kendini sorularla boğma,okuldaki normal derslerinle ilgilen.Bir öğretmen olarak önerim budur.
cografyahane.com