cthax
@emileyt.vanlife
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
130, (%100)
Arkadaşlar malum hepimiz günde 10 Saat PC başındayız ben bu süreçte mübalağ etmeden;
7-8 Büyük Bardak su
2-3 Bardak Kahve
1-2 Bardak Türk Kahvesi
8-10 Bardak büyük çay tüketiyorum.
Tüketmesine tüketeyim de Su hariç diğerleri (her ne kadar fırçalasamda) dişleri sarartma sebebi.
Belirttikleriminin hepsini sade ve şekersiz içiyorum
Alternatif içecek fikirlerini alayım :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
19 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
Hocam aman dikkat edin kafein komasına girmeyin 😂
Bende bol bol çay tüketiyorum. :) 10 saat olmasa da bayağı süre aktifim sonuçta :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
Cyprus
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Gazoz, Meyveli Soda, Sade Soda, Zemzem suyu, Pekmezli su (tavsiye ederim) bu kadar
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
tekniker
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
bi tane bardağım var 2 subardağı hacmi var. Her gün mutlaka akşamları içerim.
Diş sararması konusuna gelince, ben de ne kadar fırçalarsam beyazlamıyordu. wc taşı gibi kalıyordu. 150 lira verip özel hastanede diş taşlarını temizlettim. Halen fırçalama alışanlığım yok, ama fırçaladığımda ne kadar sarı olursa olsun gözle görülür şekilde rengi açılıyor. Düzenli olarak bi hafta fırçalasam benbeyaz olur herhalde.
Dişlerin inatla beyazlamamasının tek sebebi, benim tespitim diş taşları. bir defa temizlet farkı hissedeceksin.
2 seansa ayrı ayrı ücret ödüyorsun, 1. seans hafriyat çalışması yapılıyor, 2. seansta bildiğin cila yapıyor.
Ama dersen ben bembeyaz olsun isterim, kimyasalla işlem yapılıyor geçen yaz 1000 tl fiyat biçmişti özel hastanede.
İçecek tavsiyesi; Evde hazırlayabilirsen bal kabağı suyu :D Kabak tatlısı yapmak için kabağı kaynattıktan sonra suyunun tadına bakmıştım, güzeldi :D
youtube abone sitesi: https://vk.cc/9hnOk8
Kuş al Yumurta sat Ruble ÇEK: https://vk.cc/aC8QOD
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
139, (%100)
Hoşaf. En temizi bu. Sadece kayisi ve uzumle yapin onlarin icindeki dogal seker yeterli gelir zaten mis gibi olur. Kendim de boyle yapiyorum. Yanina da biraz cerez iyi gidiyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Street Engineer
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Su tüketimini abartmadan (günde ortalama 3 litre) aroma verici ürünler ile zenginleştirebilirsiniz. Tarçın, Nane, Vişne, çilek, elma vb ürünler ile suyunuzu zenginleştirip tüketebilirsiniz.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Cyprus
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
İçecek yerine organik yoğurt ve reçel ile meyveli yoğut yaparak tüketebillirsin.
Kafein ve gazlı içecekler insana zararlıdır. Yukardaki yorumda dediğim gibi el yapımı pekmez (bir başka oluyor, batıda yada güney batıda çok yapılıyor organik) alın su ile karıştırın için siz şekerli dediniz ama organik şekerden zarar gelmez glikoz şeker zararlı marketteki pekmezleri organik sanıyorsunuz ama değil.
Limonlu su için kış geldi c vitamini iyidir yada arada sırada nane limon yapın için. Salep için