-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
Hocam siteniz iyi gözüküyor. Biraz daha içerik yayımlayarak tekrar adsense onayı istemenizi öneririm. Çünkü diğer firmalardan kazanacağınız meblağ sizi tatmin etmeyebilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Kontrolör
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
MasterKazanç adlı üyeden alıntı
coskun6891 Merhaba, direk buraya yazayım, belki başkalarına da faydası dokunur.
Şimdi arkadaşın adsense başvurusunun onaylanmamasının sebebi içerik eksikliğinden kaynaklanıyor. Projenin konseptine bu sorun gayet doğal.
Arkadaşa sitesine
/blog/ şeklinde alan oluşturup bir blog kurmasını ve konuyla ilgili içerikler oluşturmasını önerdim. Bu içerikleri de anasayfada görünür bir şekilde paylaşmasını önerdim.
/blog/ alanında normal wordpress kurulumu yapıp anasayfa tasarıma yakın bir tema kullanabilirsiniz. Orada oluşturduğunuz içerikleri de anasayfada post yani link olarak görsel bir şekilde yerleştirebilirsiniz.
Bu şekilde sitenin adsense onayı alma şansı olabilir.
Hocam sizce şuan onay verir mi
Blog bolumu açtım , 10 tane özgün yazı yazdım
SEO ayarlarını düzenledim , İndex sayfasına blog taki öne çıkan yazılardan 3 tane ekledim
Resim Linki Almanın En Kullanışlı Yolu LinkPicture.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
İçerik üreticisi
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam sizce şuan onay verir mi
Blog bolumu açtım , 10 tane özgün yazı yazdım
SEO ayarlarını düzenledim , İndex sayfasına blog taki öne çıkan yazılardan 3 tane ekledim
Tekrardan merhaba, siteyi inceledim dediğimi uygulamışsınız fakat ana sayfadaki post yerleşimlerinin kullanıcı deneyimi biraz düşük. Yani arayüz daha iyi olabilir. Mesela dosya yükleme alanını daraltıp blog yazılarını sağ tarafa alabilirsiniz. Bunun dışında blog kısmı tasarımı ana sayfaya pek yakın değil. Ya daha yakın bir tema bulun/düzenleyin ya da çok daha sade bir tasarım kullanın derim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Kontrolör
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
MasterKazanç adlı üyeden alıntı
Tekrardan merhaba, siteyi inceledim dediğimi uygulamışsınız fakat ana sayfadaki post yerleşimlerinin kullanıcı deneyimi biraz düşük. Yani arayüz daha iyi olabilir. Mesela dosya yükleme alanını daraltıp blog yazılarını sağ tarafa alabilirsiniz. Bunun dışında blog kısmı tasarımı ana sayfaya pek yakın değil. Ya daha yakın bir tema bulun/düzenleyin ya da çok daha sade bir tasarım kullanın derim.
Bugünku başvurum reddedilirse dediklerinizi dikkate alıp ,siteyi tekrar elden geçirip , başvuru yapicam
Teşekkürler ilginiz için
Resim Linki Almanın En Kullanışlı Yolu LinkPicture.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Ekonomi
-
-
Ad Soyad
K** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Adsensenin alternatifi yok malesef. Hiç bir sistem 1 tıka 100 tl vb. vermez. Adsense almaya çalışın.