sorun başlıkta da belirttiğim gibi arkadaşlar , eski konular yerini koruyor tüm hiti onlardan alıyorum zaten 1 kaç hafta öncesine kadar hitlerde düşüş olmuştu bende title description dandik olduğu için değiştireyim dedim belki ondandır diye ama dalgalanma varmış zaten neyse 6 ağustos gibi hitler eskisinden de iyi seviyeye geldi ama bu kezde farkettiğim şey 4 ağustostan itibaren eklediğim konular 8 saat içinde ancak index almaya başladı , geç indexlenmesi sorun değilde indexlenen konuda hiçbir şekilde sıralamaya girmiyor , hiçbir şekilde onlardan hit alamıyorum , sorun sadece bende mi var bu konu hakkında bilgisi olan var mı ? Konuyu açmadan önce google de araştırma yaptım kısmen aynı soruları soranlar olmuş ama hep cevapsız kalmış , umarım bir bilen çıkar , iyi günler.
Ayrıca: bing , yahoo , yandex bunlarda sıkıntı yok aynen yeni eklediğim konularda bunlardan hit geliyor , sadece googlede böyle yeni eklenen konular sıralamaya hiç girmiyor aramalarda çıkmıyor , ücretli , ücretsiz yardıma açığım : )
hitde düşüş yaşadığım tarih ve düzeldiği tarih: