Üstte konuşulan konuya istinaden İnternet reklamcılığı için bir alternafinin olmadığını söylemiştim.Düşünülecek olursa daha başarılı ancak internet reklamcılığı olmayan bir sürü reklam ağı bulunur.Tüm bunlara ek olarak Adwords iyi kullanılırsa onda da hedef kitleye tam ulaşım sağlanır. :)
Bu sistem yaygınlaşırsa etkili olur zaten. Arakasında Rusya varya, onlar milli projelere önem veriyor, büyük yatırım yapar.
Kullanım artarsa hedef kitleye daha iyi ulaşır. Mesela adam Namık Kemal Mah. muhtar adayı, diyorki, İst. ili Ümraniye ilçesi, N.K. mahallesinde benim reklamım gösterilsin. Yada İstanbulda oturan tüm Kastamonulular, bizim derneğin reklamını görsün. Yada 5 yaşından küçük çocuğa sahip tüm aileler bizim bebek beşiği reklamını görsün gibi. Yani tam hedeften vuruyor.
Yaygınlaşırsa iyi olur yani, fikir hoşuma gitti. Bizim semtte, 60 yaş altı, dükkanı olan ve internet sitesi olmayan tüm esnaflara benim web tasarım reklamım gösterilsin gibi birşeyler güzel yani :)
Belkide hiç olmaz. Bende eylülde görücem bakalım, reklamları başlayacakmış. O zaman anlaşılır herşey.